|

Sahnede şoke eden 'Münevver' esprisi!

Komedyen Yalçın Menteş'in sahnedeki "Şeytan diyor şunun başını kes, çöp konteynırına at" sözleri, salonda soğuk duş etkisi yarattı.

00:00 - 5/11/2009 Perşembe
Güncelleme: 09:30 - 5/11/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Sahnede şoke eden 'Münevver' esprisi!
Sahnede şoke eden 'Münevver' esprisi!

Ünlü tiyatro oyuncusu Yalçın Menteş'in, Parla Şenol, Özge Erdaş ve Kaan Taşaner ile birlikte oynadığı 'Eros Pansiyon' adlı komedi oyunu Tekirdağ'da sahnelendi.



Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Menteş oyunda, çok sevip kıskandığı kızını, erkek arkadaşıyla kaldığı "Eros Pansiyon"da gizlice takip etmek için kadın kılığına giren emekli Albay Ergun Okan karakterini canlandırdı. Ünlü oyuncunun Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelenen iki perdelik komedisi izleyenleri yer yer güldürdü. Ancak sahnede öyle bir espri yapıldı ki izleyenler üstünde soğuk duş etkisi yaptı.


ÖNCE GÜLDÜLER AMA...

Komedi oyununda Ergenekon'dan içeri alınmayan tek albay olduğunu anlatan Menteş'in, "Allah'a şükür hâlâ dışarıdayım. Hiçbir yerde de ıslak imzam yok. Ne mutlu bana" sözleri salonda kahkahalara neden oldu. Ancak oyundaki kızı Nergis'i (Özge Erdaş) erkek arkadaşı Başak (Kaan Taşaner) ile konuşurken yakalayan Menteş, "Şeytan diyor şunun başını kes. Gitar kutusuna koy. Etiler'de bir çöp konteynırına at" esprisi izleyenleri şoke etti.


Hunharca öldürülen Münevver Karabulut'un testereyle kesilen başı, Etiler'deki bir çöp konteynırında bulunmuştu. Kamuoyuna "Etiler cinayeti" olarak yansıyan olayda katil zanlısı Cem Garipoğlu teslim olmuştu.


14 yıl önce