|

Saray usulü kına gecesi

Son Osmanlı Padişahı Vahdettin'in torununun torununa Kuşadası'nda kına gecesi düzenlendi. Geceye katılan davetlilere Osmanlı tarzında ikramlar sunuldu

Aydın
00:00 - 28/05/2007 Pazartesi
Güncelleme: 00:57 - 28/05/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Saray usulü kına gecesi
Saray usulü kına gecesi

Son Osmanlı Padişahı Vahdettin'in torununun torunu Mesude Evliyazade'ye Kuşadası Kısmet Otel'de dillere destan bir kına gecesi düzenlendi. Bir süre önce Adana'nın Zaimoğlu ailesinin varisi Tolga Zaimoğlu ile nişanlanan son Osmanlı Padişahı Vahdettin Sultan ile son Osmanlı Sadrazamı Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Hümeyra Sultan'ın kızı Hanzade Özbaş ile merhum Osman Refik Evliyazede'nin avukatlık yapan küçük kızı Mesude Evliyazade evliliğe ilk adımını attı. Kına gecesindeki tüm aile kostümleri, ünlü modacı Zuhal Yorgancıoğlu tarafından saray ve Anadolu motifleriyle özel olaraktasarlanıp hazırlandı.

İKRAMLAR OSMANLI TARZI

Davetlilerin karşılandığı noktadan kına tören alanına damat ve arkadaşları için ayrılan alandan, yemek alanına kadar her detay düşünülmüştü. Gümüş tabaklarda sunulan kına hatırası davetlilere dağıtıldı. Davetlilere Osmanlı tarzında ikramlar sunuldu. Aşuk ile Maşuk tiplemelerinin şovundan gelin ve damadın eşikten 3 kere atlatılmalarına kadar tüm detaylar gerçekleştirildi.



17 yıl önce