|

THY standında Kobe rüzgarı

ABD''deki bir seyahat fuarına katılan THY''nin standında, NBA yıldızı Kobe Bryant rüzgarı esti. Fuar ziyaretçileri arasındaki 15 şanslı kişi, Kobe Bryant''la selfie çektirdi.

Dha
00:00 - 30/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 22:09 - 29/07/2014 Salı
Yeni Şafak
THY standında Kobe rüzgarı
THY standında Kobe rüzgarı

ABD''nin en büyük iş seyahat kongre ve fuarı GBTA''ya katılan Türk Hava Yolları (THY), firmanın reklam yüzü dünyaca ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant''ı ağırlayan standıyla fuarın ilgi odağı oldu. Los Angeles''ta düzenlenen fuarda, Kobe Bryant THY standını ziyaret ederek çekilişle belirlenen katılımcılarla ''selfie'' fotoğraf çektirdi.

KURAYLA SELFİE ÇEKTİRDİLER

THY ünlü futbolcu Lionel Messi ve NBA''nin yıldızı Kobe Bryant''la çektiği ve ''Dünya Daha Büyük. Keşfet!'' sloganıyla yayınlanan reklam filminden yola çıkarak geliştirilen bir kampanyayla Kobe Bryant''ı GBTA standında hayranlarıyla buluşturdu. Dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraf çekme yarışına giren Messi ve Kobe''nin nihayetinde İstanbul Sultanahmet Camii önünde birlikte selfie pozu vermeleriyle son bulan reklam filminin fuarda yapılan kampanyasında 15 şanslı katılımcı NBA yıldızı Bryant''la selfie çektirdi. Ayrıca çekilişe katılan şanslı hayranlara THY tarafından Kobe Bryant''ın imzalı fotoğrafı hediye edildi.


10 yıl önce