|

Türkiye'nin genç kanalı TVNET'e tüketici ödülü

Tüketiciler Birliği'nce verilen “Tüketiciye Saygı 2008 Ödülleri”nde Yasin Erçağlayan'ın sunduğu gece haberleri ödül aldı.

00:00 - 19/04/2009 Pazar
Güncelleme: 14:23 - 19/04/2009 Pazar
Yeni Şafak
Türkiye'nin genç kanalı TVNET'e tüketici ödülü
Türkiye'nin genç kanalı TVNET'e tüketici ödülü

Tüketiciler Birliği'nce 1997 yılından beri verilen “Tüketiciye Saygı 2008 Ödülleri” sahiplerini buldu. TVNET, “TV programı” dalında TVNET, Yasin Erçağlayan'ın sunduğu gece haberleri ile ödül alan medya kuruluşları arasında yer aldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, son bir yıl içinde Türkiye'de çok şeylerin değiştiğini, kabukların kırıldığını, birlik olarak tüketiciye yönelik umulmadık başarılar sağladıklarını söyledi.


Geçen yıl tüketicilerin haklarının korunması ve tüketicilerin bilinçlendirilmesi amacıyla yaptıkları çalışmalar ve kampanyalar hakkında bilgi veren Kaya, tüm tüketicileri kendi haklarına sahip çıkmaya çağırdı. Kaya'nın konuşmasının ardından “Tüketiciye Saygı 2008 Ödülleri” sahiplerine verildi.


Tüketici haklarına duyarlı davranan ve hak arama bilincine yaptığı katkılardan dolayı bu yıl “Tüketiciye Saygı Özel Ödülü” Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Zafer Akpınar, Sabah Gazetesi muhabiri Osman Asiltürk ile Zaman Gazetesi muhabiri İsmail Altunsoy'a verildi.


“İnternet haberciliği” dalında “www.turk.internet.com”, “yazılı basın” dalında Antalya'da yayımlanan Akdeniz Gerçek Gazetesi, “Radyo programı” dalında TGRT FM “Dünya Dönerken” programı, “TV programı” dalında TVNET gece haberleri ile Habertürk “Parantez” programı ve “Yılın tüketicisi” dalında da ödül, kredi kartı banka tarafından gerekçe gösterilmeden iptal edilen ve açtığı dava sonucunda 3 bin manevi tazminat kazanan Merve Gülgönül'e sunuldu.


Ödül alanlar daha sonra, Tüketiciler Birliği yöneticileri ve ödül dağıtan diğer sivil toplum örgütü temsilcileriyle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

15 yıl önce