Bursa merkezli sekiz ilde MAHZEN-36 operasyonları: Semed Ötünç suç örgütü çökertildi

Bursa merkezli sekiz ilde jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç' ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.

MAHZEN-36 operasyonlarından görüntüler

Bursa Yenişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bursa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Adana, İzmir, Manisa, Bilecik, Muğla ve Kırıkkale'de “Mahzen-36” operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, mağdurları hileyle kandırıp şiddet uygulayarak uyuşturucu madde vermek suretiyle bağımlı hale getirdikleri, mağdurlara zorla hırsızlık, uyuşturucu madde satıcılığı (torbacılık), konsomatrislik ve fuhuş yaptırdıkları, suç işlemek istemeyen mağdurlara şantaj, cebir ve şiddet yoluyla baskı yaptıkları tespit edildi.

Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalanırken 6 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda dijital materyale el konuldu.

GÜNDEM
Adana'da alarma geçiren ihbar: Nehre atladığı iddia edilen kişi aranıyor

GÜNDEM
34 il için sarı alarm! Kuvvetli sağanak yağış bekleniyor: Dikkatli ve tedbirli olun

GÜNDEM
Burdur-Antalya karayolunda korkutan kaza: LPG tankeri devrildi yol çift taraflı trafiğe kapatıldı

DÜNYA
New York Polisi Filistin yanlısı kampa müdahalede bulundu

GÜNDEM
Ankara'da görenleri şaşırtan kaza: Kontrolden çıkan otomobil apartmanın üçüncü katına çarptı

DÜNYA
Brezilya'daki sel felaketi! Yoğun yağışlar sonrası köprüler çöktü: 10 kişi hayatını kaybetti 21 kişi kayboldu