Türk Hava Yolları'nın ikram şirketi Turkısh DO&CO, yolcular için hazırlanan yeni ürünlerin tanıtımını yaptı. Yeni dönemde kuru fasülye, hamsi tava, pide, iskender, döner, levrek sarma, dil balığından şiş ve hamsili pilavın yer aldığı yemekler yolcularla buluşacak. Menüdeki sürprizin 'hamsili pilav' olduğunu belirten THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, hazırlanan yemeği ünlü gurme Mehmet Yaşin'e yedirdi. Topçu, 'Daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Yeni konseptimiz 60 milyon liraya mal oldu' dedi.
THY'de 'business' yolcular, yemeklerini mum ışığında yiyecek. Yolcular semaverde demlenmiş çayları ise artık ince belli bardakta içecek. Yeni menünün tanıtımına THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı.