Sahibini dövdüler, işyerini ateşe verdiler

Cihan Yeni Şafak
İzmir'in Basmane semtinde bir konfeksiyon dükkanına gelen kimliği belirsiz 3 kişi, işyerinde kalan dükkan sahibini dövdükten sonra işyerini kundakladı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Basmane semti Anafartalar caddesi numara 669'da bulunan İsmet Ünal'a ait işyerinde meydana geldi. Dükkanda çeşitli konfeksiyon ürünleri satan ve geceleri de işyerinde kaldığı öğrenilen Ünal'ın yanına saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz üç kişi geldi. Şahıslar, Ünal'ı darp etti. Darp olayının ardından olay yerine gelen ambulans Ünal'ı Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İşyeri sahibinin hastaneye gitmesini fırsat bilen aynı kişiler bir süre sonra yeniden işyerine gelerek dükkanı ateşe verip kaçtı. Çevredeki vatandaşların yangını fark ederek bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu işyerini saran alevler kısa sürede söndürülürken, işyerindeki malların büyük kısmı yandı.

Hastaneye kaldırılan dükkan sahibi Ünal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri darp ve işyeri kundaklama olayına karışan üç kişiyi yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor. [ALTBİLGİ]

(CİHAN) Haber Düşme Saati 24.07.2009 11:40 GMT 2009-07-24T06:28:00Z