ET-İNN KÖFTEYİ DENEYİN!
Misafirlerine yemek seçimlerinde de danışmanlık yapan Çap, "Dana pirzola ve bonfile çok pişmiş yenmez. Siparişi böyle veren misafirleri hemen uyarıyoruz" diyor. Mekanda kullanılan etler Trakya'dan, baharatlar ise özel olarak yörelerinden getirtiliyor. Baharat demişken şef Çap, kebaplarında fazla baharat kullanmaktan da kaçınıyor. Böylece yediğiniz yemekler midenizde ekşime yapmıyor. Özellikle sebzeli kebap midesi hassas olanlar için çok ideal. Et-inn'de sipariş verdiğinizde masanıza Ankara Çucuk turşusu, zeytinyağlı ve baharatlı tereyağı çeşitleri, tulum peynir ve sıcak sıcak Et-inn'in taş fırınında pişirilen ekmekler geliyor. Ardından da Remzi ustanın meşhur mezeleri. İsteyenler için ana yemek Et-inn köfteyi mutlaka tavsiye ederim. Ayrıca yoğurtlu kebap ve leziz steak çeşitlerinden birini de tercih edebilirsiniz. Kapanışı ise yine mekana özgü leziz mi leziz kabak tatlısıyla yapabilirsiniz.
Etlere zeytinyağlı marine
Mekanın iki konseptinden biri olan steak de de iddialı şef Remzi Çap. Kuzu steak için eti 4 gün dinlendiren şef, dana etlerini iki hafta kanlı suyu tamamen çekene kadar dinlendiriyor. Daha sonra da zeytinyağında marine ediyor.
Et-inn Restoran
Ne yenir? Et-inn muhammara, sebzeli kebap
Et-inn köfte, kabak tatlısı
Ne ödenir? Bir kişi için 40 TL
Ne zaman gidilir? 12.00-00.00
Nerede? Uçar Sok. No: 9 Sahrayıcedid Kadıköy/İstanbul
Tel: (0216) 301 29 29