YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


SCALA'NIN İKİ YÜZÜ

Şampiyonlar Ligi'nde Leeds ile berabere kalarak bir üst tura çıkma şansını mucizeye bırakan Beşiktaş'ta, Scala'nın tutarsız açıklamaları camiada şaşkınlıkla karşılandı.

Açıklamalar şok etti

Leeds United ile sahasında berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını zora sokan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Nevio Scala'nın birbirinden tutarsız açıklamaları camiayı şok etti. Scala'nın, "Leeds karşısındaki kadro ne kadar iyi oynarsa oynasın gol atmaları şansa bağlı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki serüveninin ne olacağı Nihat ve Ahmet Dursun'un şansları ile doğru orantılı" açıklamasına Siyah-Beyazlı yönetimden sert tepki geldi.

Bu iş şansla olmaz

Beşiktaş'ın mevcut kadrosunun ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak güçte olduğunu belirten Asbaşkan ve Futbol Şube sorumlusu Ahmet Hamoğlu, "Herkes başarıya inanmak zorunda" dedi. Yönetim olarak Scala'nın işine karışmadıklarını vurgulayan Hamoğlu, "Biz her zaman sözümüzün arkasındayız. Bugün bizden talepte bulunsun istediği oyuncuyu transfer edelim. Beşiktaş'ta işler hiçbir zaman şansla yürümedi bundan sonra da yürümez" diye konuştu.

Nouma'ya özel idman

Leeds maçının ardından yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, derbi maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Siyah-Beyazlı takımda, golcü oyuncu Nouma dünkü idmana çıkmadı. Scala, Nouma'nın özel bir idman programına tabii tutulacağını söyledi.

Ali Eren formayı kaptı

8 ay aradan sonra Leeds maçı ile yeşil sahalara dönen Ali Eren, Beşiktaş camiasından büyük alkış aldı. Leeds maçında oyunda kaldığı sürece hatasız oyunu ve başarılı futbolu ile Scala'nın gözüne giren Milli oyuncu, derbi maçında da ilk onbirdeki yerini garanti altına aldı.

 




Kağıda basmak için tıklayın.

GÜREŞE RUH GEREKLİ
Olimpiyat şampiyonu Mahmut Demir, güreşi kaostan 'Yaşar Doğu ruhu'nun kurtaracağını söyledi.
BALİÇ ARTIK ATMALI
Ligde 8 maçtır suskun kalan Boşnak futbolcu sonunda Denizli'nin de sabrını taşırdı. Denizli, Baliç'ten bugün patlama beklediğini söyledi.
ARİF CİMBOM'A KAÇTI!
Real Sociedad'da istediğini bulamayan Arif Erdem, kulübünden izinsiz İstanbul'a geldi. Milli futbolcu, artık İspanya'ya dönmek istemediğini söyledi
Galatasaray'da sezon başında İspanya'nın Real Sociedad takımına transfer olan Arif Erdem, kulübünden kaçarak İstanbul'a geldi. İspanyol kulübüne bir türlü ısınamayan ve sürekli Galatasaraylı yöneticilerden kendisini tekrar transfer etmeleri için istekte bulunan milli futbolcu, önceki gün kulübünden habersiz İstanbul'a geldi. Galatasaray'a dönmek istediğini her fırsatta dile getiren Arif'in Sarı-Kırmızılı yöneticilerle bugün bir görüşme yapması bekleniyor.
Galatasaray Genel sekreteri Celal Gürcan, Arif'ın İstanbul'a geldiğini bildiklerini ancak şu ana kadar bir görüşmenin olmadığın söyledi. Gürcan, "Arif'in Galatasaray'a gelmek istediği doğru. Ancak o profesyonel bir futbolcudur, kaçıp gelmekle hiçbir sorunun halledilemeyeceğini iyi bilmesi gerekir. Sociedad Arif için, bizim sattığımız fiyatın en az 3-4 katını istiyor. Bu şartlarda transferi imkansız" diye konuştu.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...