T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

5'TE 5'İ FENER YAPTI

Sarı-Lacivertli takım yedi yıldır evinde yenemediği Gaziantepspor'u 42. dakikada Oktay'ın, 90. dakikada da Oktay'ın yerine giren Serhat'ın attığı gollerle yendi.

Gaziantepspor oyuna tempolu ve atak başladı. Ancak Mustafa Şahintürk, Kemal ve Hasan Özer ilk yarıda kazandıkları gol pozisyonlarından yararlanamadılar. Oyunu orta alanda Abdullah ile kontrol eden F.Bahçe, devre biterken Oktay'ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda atak oynayan yine Gaziantepspor'du ama ikinci gol de son dakikada F.Bahçe'den geldi. Oyuna 77. dakikada Oktay'ın yerine giren Serhat 90. dakika dolarken, Hakan Bayraktar'dan aldığı topla ceza alanına girdi, açısı daralmıştı. Ancak sert ve düzgün vurarak F.Bahçe'ye üç puan kazandıran ikinci golün sahibi oldu.

Oktay ve Hakan sevgisi

Gaziantep'li taraftarlar ısınmak için sahaya çıkan F.Bahçe'ye "Türkiye sizinle rezil oluyor" tezahüratı yapmasına rağmen, Oktay ve Hakan'ı tribünlere çağırarak alkışladılar. Tribünlerde açılan "4-3'ü unutmadık, Real Pendik Atletico Biltis, Borussia Beyoğlu, Kriz F.Bahçe", "Denizli'nin dönüş bileti fındıklı toroslardan" pankartları dikkat çekti. PAF takımların maçını F.Bahçe 3-1 kazandı.

Andersson ve Lazetiç cezalı

Sakat olduğu gerekçesiyle Gaziantep'e gitmeyen Hırvat futbolcu Rapaiç'in ülkesinin 10 Kasım'da G.Kore'yle oynayacağı maç için milli takımına gitmesi "Bu nasıl sakatlık?" sorularına neden oldu. Kırmızı kart cezalısı Johnson'un ardından 4. sarı kartlarını gören Lazetiç ve Andersson da cezalı durumuna düştü. Öte yandan Rüştü, Ümit ve Abdullah bugün Milli Takım kampına katılacak. Takımın devre arası kampının 3-16 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılacağı açıklandı.

Başkanlar arası gerginlik

Şeref tribününde iki kulüp başkanın birbirlerine soğuk davranışları gözlerden kaçmadı. Sezon başında Hakan'ın transferinde yaşananlardan kaynaklanan gergin ortam Yıldırım ve Doğan'ın el sıkışmasına rağmen hissedildi. Diğer yandan Başkan Aziz Yıldırım bugün İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yapılacak "Yönetim ve Medya" konulu panele katılacak. Başkan daha sonra futbolcularla birlikte bir restoranın açılışına katılcak. Futbolcular ise sabah Nike firmasının tanıtım kokteyline gidecekler.

Spor Yazarları
Ahmet Bıyıklı : Kamil Anahar:
Yedi yıllık özlem bitti İkinci yarı şaşırttılar

 
Halil Mutlu yine dünya şampiyonu
56 kiloluk "Cep Herkülü"müz Halil Mutlu koparmada, silkmede ve toplamda kazandığı şampiyonluklarla 3 altın madalya kazandı.
DUYGUSAL DEĞİL, TEPKİSEL
"Uzun zaman yedek bekledi. O'na güvenilmedi. Oynadığında şanssız goller yedi. Hemen her gün gönderilmesi gündemdeydi. Günübirlik gelen kaleciler de yıpranmasında büyük rol oynadı. Aslında duygusal değil, tepkisel..."
Ümit makasın ucunda
Bursa mağlubiyetinin ardından İstanbul'a dönüş yolunda feribotta yaşanan tatsızlıkların faturası Ümit Karan'a kesildi. Kulübeye çekilmesi gündemde olan golcünün yerine gedikli yedek Serkan'a şans verilecek.
Trabzonspor çöktü
Galatasaray mağlubiyetiyle sarsılan Trabzonspor Denizli karşısında ilk yarıyı Zafer ve Da Silva'nın golüyle önde kapattı. Muzaffer ve Coşkun'un son dakikalardaki golleri Sadi Tekelioğlu'nun istifasına neden oldu.
Süper Lig 11.Hafta Puan Durumu

5 Kasım 2001
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED