AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
THE YOZGATLI

Malatya'da 2 gol atan Mehmet Yozgatlı bu kez aynı gol sayısıyla A.Gücü karşısında sahne aldı. Anelka skoru belirledi. A.Gücü'nün golleri Umut ve Evren'den geldi. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle kupanın ilk maçında 68 bin doları da kasasına koymayı başardı.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası grup ilk maçında Ankaragücü'nü deplasmanda 3-2 mağlup etti. Malatyaspor maçında yıldızlaşan Mehmet Yozgatlı, Başkent'te 28 ve 63. dakikalarda attığı 2 golle geceye damgasını vurdu. 80'de Anelka F.Bahçe'yi 3-1 öne geçirdi. Ankaragücü'nün gollerini ise 62'de Umut ve 90+4'te Evren attı. Uzun bir aradan sonra kaleye geçen Rüştü, İlhan ve Umut'un net gol fırsatlarında kalesinde devleşti. Fenerbahçe, bu galibiyetle 68 bin doları da kasasına indirdi.

  • LOKMAN KÖSE

    "Daha ne kadar yedek kalabilirdi ki..."

    Mehmet Yozgatlı bu sezon yedisi lig bir kupa, bir de Şampiyonlar Ligi olmak üzere 9 maçta forma giydi. İki maç 90 dakika, toplam 340 dakika oyunda kaldı.

    İŞTE MEHMET'İN MAÇLARI
    1. Hafta: Gençlerbirliği- 29 dakika
    2. Hafta: Diyarbakır- 45 dakika
    3. Hafta: Çaykur Rize - Oynamadı
    4. Hafta: Samsun-15 dakika
    5. Hafta: Ankaraspor - Oynamadı
    6. Hafta: Beşiktaş - Oynamadı
    7.Hafta: Kayseri- 27 dakika
    8.Hafta: Konya- 39 dakika
    9.Hafta: Ankaragücü- 4 dakika
    10.Hafta: Malatya- 90 dakika/2 gol
    Kupa maçı: A.Gücü- 90 dakika/2 gol
    Ş.L.: Milan- Oynamadı
    Ş.L.: PSV: 1 Dakika
    Ş.L.: Schalke: Oynamadı

    Sonu olmayan bir hikaye

    Daum maçı bıraktı, Tahkim'den Federasyon'a kadar herkesi eleştirdi. Daum, son günlere damgasını vuran Deniz Barış olayını "Sonu olmayan bir hikaye" olarak niteledi. Sezon başında transferleri bu oyuncuya göre yaptıklarını vurgulayan Alman hoca, "Şaşkın durumdayım. Böyle bir şey görmedim. Avrupa'da bile bunun örneği yok" diye konuştu. A.Gücü maçında F.Bahçe'nin sergilediği futbolun kendisi için sürpriz olduğunu belirten Daum, "Kupa maçını önemsemediğim için asları kadro dışı bıraktığım düşünülebilir. Ama bunun gerçek olmadığını görev verdiğim oyuncular gösterdi. Düşüncelerimi sahaya en iyi şekilde yansıttılar" dedi. Şampiyonlar Ligi maçları öncesi böyle maçların oynanmasını eleştiren Daum, Futbol Federasyonu'nun yeni uygulamalarının kulüplere iyi bir şekilde yansıması gerektiğini belirtti. Daum, kısıtlı kadroyla lig, Avrupa ve kupada iyi işler yaptıklarına dikkat çekti.

    B Grubu PUAN DURUMU

    TAKIMLAR 	O 	G 	B 	M 	A 	Y 	P
    G.ANTEP	1	1	0	0	2	0	3
    F.BAHÇE	1	1	0	0	3	2	3
    A.GÜCÜ	1	0	0	1	2	3	0
    K.ERCİYES	1	0	0	1	0	2	0
    TARSUS İY.	0	0	0	0	0	0	0

    Söz sırası Yıldırım'da

    BAŞKAN Aziz Yıldırım, son günlerde futbol kamuoyunu meşgul eden Tahkim Kurulu'ndaki istifa gelişmeleri, F.Bahçe ve kendisine yönelik eleştirilere bugün cevap verecek. Tahkim, G.Saray ve Trabzonspor kulüp başkanlarının F.Bahçe'yi ve kendisini hedef alan açıklamalarının değerlendireleceği toplantıda, spor kamuoyunun gündeminde yer alan konular ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacak. Toplantı saat 13.00'de Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşecek.

    Erciyes gazi oldu: 2-0

    Gaziantep, Kayseri Erciyes'e deplasmandaki ilk yenilgisini kupada tattırdı.



  • 27 Ekim 2005
    Perşembe
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Ramazan
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED