T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 11 MART 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bu maçın yükü ağır

Ligin ilk yarısında deplasmanda 4-2 kazandığı Konya maçında Anelka'nın tartışmalı golü yüzünden büyük sıkıntı yaşayan F.Bahçe, rövanşta net galibiyet istiyor.

F.Bahçe ile Konyaspor arasında bugün oynanacak maç değişik anlamlar taşıyor. İlk yarıda Anelka'nın "elini karıştırarak" attığı gol nedeniyle uzun süre gündemden düşmeyen karşılaşma ayrıca sarı-lacivertli takımın maç fazlasıyla liderliğe yükselmesi açısından da önem taşıyor. Anelka, Konya'da attığı tartışmalı golden sonra tam 12 hafta golle buluşamamıştı.

Bugünkü maçta F.Bahçe'de boyun ve belindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavisi süren kaleci Rüştü dışında bir sorun yok. Daum'un, durumunun bugün netlik kazanacağı ifade edilen Rüştü'nün yerine kalede yine Volkan'a görev vermesi bekleniyor. F.Bahçe'de Appiah ve Serkan, sarı kart cezası sınırında.

Küfürcüler dikkat! Biri sizi gözetliyor

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, özellikle Fenerium tribününde çıkış tüneline giriş ve çıkışlarda futbolculara edilen küfürler ve bazı çirkin hareketler, F.Bahçe yönetimini harekete geçirdi. Sarı-lacivertliler, Fenerium tribününü bu haftadan itibaren kameralarla gözetleyecek. Küfür eden ya da futbolculara çirkin hareketlerde bulunanlar tespit edildiğinde, Emniyet'le işbirliği yapılarak bir daha maça alınmayacak.

Fener bayrağı yeni zirvede

Kulübün 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında F.Bahçe bayrağını dünyanın en yüksek noktalarına dikmek için çalışan dağcılar Tunç Fındık ve Mustafa Kalaycı'nın Mont Blanc Dağı tırmanışı sürüyor. 1 Mart'ta başlayan tırmanış 20 Mart'ta bitecek.

Böyle golleri tam 33 kez attım

Galatasaray maçında F.Bahçe'yi galip getiren frikik golünün sahibi Alex de Souza, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, bunun kariyerindeki 33. serbest atış golü olduğunu söyledi. Bugüne kadar 246 gol attığını ifade eden Brezilyalı futbolcu şöyle devam etti: "Yıllardır bu işi yapıyorum. Uykularımı kaçıran hiçbir şey olmadı. Çünkü ben herşeye olumlu bakabilen bir insanım. Özellikle mesleğim açısından olumsuz düşünmem. Daha iyi olmak için mücadele ederim. Birkaç maçta gol atamadım diye kendimi üzmem. Futbol bir takım oyunudur. Hiçbir gol, yengi veya yenilgi tek kişinin eseri değildir. Bu bilinci taşımanın özel önemi olduğunu d üşünüyorum. Herkes de böyle düşünürse futbol oyunu için bu çok daha iyi olacaktır."

Rüştü: Taraftar beni anladı, Başkan'la sorunum kalmadı

Geçtiğimiz yıllarda başkan Aziz Yıldırım ile sorun yaşadığı ve Daum'un ısrarıyla takıma geri dönebildiği belirtilen Rüştü, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. F.Bahçeli futbolcu, "Başkan'la sorunumuz yok. Daum da beni seviyor. Taraftarlarımız da beni anlamaya başladı. Özetle herşey çok iyi ve yolunda" dedi.

Dünyanın en iyi 11 kalecisi sıralamasında 7. sırada olduğunu belirten milli kaleci, "Bazı kişilere cevabımı sahada veriyorum. Bu saatten sonra bazı şeyler ispatlamak zorunda kalmak üzücü ama gerçek bu. Yazık ki, yaptığım onca fedakarlığa karşı kıymetim bilinmiyor" diye konuştu.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi