T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 11 MAYIS 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Gerets fazla yormuyor

Kayseri maçı hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da Gerets'in futbolculara fazla yüklenmediği dikkat çekiyor. Dün basına kapalı gerçekleşen antrenmanda, Belçikalı hoca, koordinasyon, pas ve teknik çalışmanın ardından minyatür kale maç yaptırıp idmanı bitirdi. Sakat Yalçın tedavisinin ardından özel programla çalışırken, Mehmet Güven ile Ümit Karan'ın tedavisi sürüyor.


Dünya Şampiyonası 330 bin dolara kaldı

Uluslararası Halter Federasyonu (IWF) Başkanı Tamas Ajan, 2010 Dünya Halter Şampiyonası'nın 330 bin dolar öneren Türkiye'ye verilmesini sağladı. ABD, Fransa, İtalya, İspanya ve Tayland'ın talip olduğu şampiyonayı almaktan mutlu olduklarını belirten federasyon başkanı Hasan Akkuş ödemeyi 4 yılda yapacaklarını söyledi.


Sinan, 5 milyon dolar için ringde

Sinan Şamil Sam, Avustralya'da düzenlenecek 5 milyon dolar ödüllü bir turnuvada, ağır sıklette dövüşen 8 boksör ile ringe çıkacak. New York'ta 22 Mayıs'ta biraraya gelecek boksörler, 100 bin dolar katılım parası alacaklar. Turnuvada bir üst gruba yükselecek ve yarı finale kalacak boksör 100 bin dolar daha alacak. Organizasyonda şampiyon olan boksör ise 5 milyon dolar kazanacak.


2006-07 sezonu 6 Ağustos'ta açılıyor

Futbolda 2006-2007 sezonu, 6 Ağustos'ta başlayacak. Futbol Federasyonu'nun yaptığı planlamaya göre, sezon 27 Mayıs 2007'de yapılacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Futbol Federasyonu yetkilileri, sezonun bu kadar uzun sürmesinin ve planlamanın böyle yapılmasının nedeninin, 2 ve 6 Haziran 2007 tarihlerinde, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde oynanacak maçlara Milli Takım'ın hazır olması olduğunu ifade ettiler.


Şampiyonluk için heveslenmesinler

Fenerbahçeli futbolcular, şampiyonluk için iddialı konuştu. Selçuk Şahin ve Mehmet Yozgatlı, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptıkları ortak açıklamada, "Şampiyonluğun son haftaya kalması hepimiz için heyecan verici. Ancak Denizlispor'u deplasmanda yenip, 3 yıl üst üste şampiyon olmanın tadını çıkaracağız'' dediler.


G.Saray niye seyircisiz değil?

Alex, Denizlispor maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Şampiyonluğu istiyorsak, son bir kez daha goller atmamız gerekecek'' dedi. Alex, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, G.Saray'ın Kayseri maçına da dikkat çekerek, "G.Saray da bu haftaki maçını seyircisiz oynayacaktı ancak onlar bu cezayı para cezasına çevirdiler. Herşeye karşın şampiyonluk bizim elimizde" dedi.


Şampiyonluk Ergün ağabeye hediye

G.Saraylı futbolcular Ergün, Sabri, Hasan Kabze ve Fevzi, Zeytinburnu'daki UPS İlkögretim Okulu'ndaki panele katıldı. Ergün panelde , "17 Mayıs benim doğum günüm hediye isterim" diye söze başlarken, Hasan Kabze araya girerek, "Şampiyon olarak en büyük hediyeyi vereceğiz" dedi.


G.Saray'ın borcu 170 milyon dolar

G.Saray Kulübü Divan Kurulu'nun Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Kulübün gerçek borcunun 224 milyon 403 bin 288 YTL (Yaklaşık 170 milyon dolar), alacaklarının ise 22 milyon 792 bin 612 YTL (Yaklaşık 17 milyon dolar) olduğu açıklandı. Toplantıda Ergun Gürsoy, Divan Kurulu üyesi olarak berat aldı.


Kayserispor'dan Toledo bombası

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, İspanya'nın Real Zaragoza takımının sol kanat oyuncusu Paraguaylı Delio Cesar Toledo Rodas ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi. Daha güçlü bir kadro kurmak amacıyla başlattıkları çalışmaları sonuçlandırmaya başladıklarını belirten Mamur, "Kayseri'ye getirdiğimiz Toledo ile her konuda anlaştık ve iki yıllık sözleşme imzaladık'' dedi. Bu arada, sarı-kırmızılı yönetimin ismi gizli tutulan İranlı bir futbolcuyu Kayseri'ye getirdiği öğrenildi.


Gaziantep pusuya yattı

Gaziantep Teknik Direktörü Samet Aybaba, Malatyaspor'u yeneceklerini belirterek, "Saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanarak bu zorlu 90 dakikayı galibiyetle kapatacağız'' dedi. Sezonun son maçında futbolcularının da yüreklerini ortaya koyarak mücadele edeceklerini kaydeden Aybaba, "Göreve geldiğimden beri sahamızdaki 6 maçtan birinde F.Bahçe'ye yenildik Beşiktaş ile berabere kaldık. Diğer 4 maçı kazandık. Bu defa da Malatyaspor'u devireceğiz" diye konuştu.

  • Zabit DURMUŞ


    Denizlispor kendi işini kendisi görecek

    Denizlispor Başkanı Ali İpek, başkalarının ne yaptığı ve ne yapacağıyla ilgilenmediklerini, ligde kalacak sonucu elde etmek için kendi işlerine baktıklarını söyledi. İpek, "Şu takım şu sonucu alırsa, şu takım yenilirse gibi hesapları başkaları yapsın. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç ve sahaya da bunu gerçekleştirmek için çıkacağız. Taraftar desteğiyle de bunu başaracağımıza inanıyorum'' dedi.


    Detroit Pistons yolu yarıladı

    NBA'de Doğu Konferansı yarı final ikinci maçında Detroit Pistons, Cleveland Cavaliers'ı 97-91 yenerek seride 2-0 öne geçti. Pistons'da Rasheed Wallace'ın 29 sayı ve 9 ribaunt, Ben Wallace da 10 sayı 15 ribauntla galibiyette önemli rol oynadılar. Batı Konferansı yarı finalinde ise San Antonio Spurs'u 113-91 yenen Dallas Mavericks, seride durumu 1-1'e taşıdı. Dallas'ta 27 sayı, 9 ribaunt ve 2 asistle oynayan Josh Howard yıldızlaştı.


    Kartal'ın gözü şampiyonlukta

    Voleybol Bayanlarda dörtlü final serisinin ilk yarısını 5 puanla ikinci tamamlayan Beşiktaş, şampiyonluğu hedefliyor. Antrenör Cengiz Göllü, yarın başlayacak ikinci yarı öncesi diğer rakipleri kadar şampiyonluğa inandıklarını söyledi. Cengiz Göllü, "İlk bölümdeki tempomuzu ikinci devrede de sürdüreceğiz. Çok heyecanlı bir şampiyonluk yarışı izliyoruz. Herkesin şampiyonluk için şansı var'' diye konuştu.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi