T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 14 ŞUBAT 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

G.Saray motive ediliyor

F.Bahçe ikinci Başkanı Nihat Özdemir, şampiyonluktaki en büyük rakiplerinin medya tarafından motive edildiğini iddia ederek, "Bunu büyük haksızlık olarak görüyorum" dedi.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, oyuncularına karşı yükümlülüklerini yerine getirmeyen G.Saray'ın, spor kamuoyu tarafından motive edildiğini ve büyük haksızlık yapıldığını ileri sürdü. Özdemir, "Türkiye'de kimsenin alamadığı yabancı oyuncuları getiriyoruz, yerlilerden de en iyisini alıyoruz. Oyunculara karşı da her türlü yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Buna karşılık G.Saray yönetimi oyunculara karşı yükümlülüklerini yerine getirmezken, spor kamuoyu tarafından motive ediliyor. Bunu haksızlık olarak görüyoruz. Spor kamuoyu bunu yaparken, F.Bahçe büyük transferlerini işlemeli'' dedi.

KENETLENDİK KAZANDIK

Özdemir, Samsunspor maçında Serdar Tatlı'nın penaltı kararıyla ilgili sorular üzerine, "Hakem kararlarıyla ilgili 3 senedir konuşmuyoruz. Lehimize de olsa, aleyhimize de olsa'' dedi. Samsun'da iyi bir galibiyet aldıklarını belirten Özdemir, "Çünkü Rize maçında kendi sahamızda puan kaybetmiştik. Oyunculara ve teknik kadroya tesislerde yemek vererek, motivasyonlarını yükselttik. İyi oynadık ve sonuca gittik'' diye konuştu.

DIŞ SAHADA DAHA RAHATIZ

Bu sezon deplasman maçlarında daha başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Nihat Özdemir, "Sahamıza gelen her takım, gol yememeyi düşünüp, savunma yapıyor, ama deplasmanlarda bizi yenmek için açık oynuyorlar. Deplasmandaki başarımızı kendi sahamızda da sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Bu hafta Ankaraspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Özdemir, "Taraftarlarımızın desteğiyle Ankara deplasmanından da 3 puanla döneceğiz'' dedi.

DAUM'UN İSTENMESİ NORMAL

Özdemir, gazetelerde transfer teklifi aldığı yönünde haberler çıkan teknik direktörleri Daum'un önümüzdeki sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunduğunu söyledi. Özdemir, "Daum, Avrupa çapında bir teknik direktördür. Ama Daum'un önümüzdeki sezon sonuna kadar sözleşmesi var'' şeklinde konuştu.

Kendimi atmadım

Samsun'da penaltı pozisyonunda hakemi aldatmakla suçlanan Nobre, "Topu kaleci Kerem'in arkasına attım ve ayağım kaleciye temas etti. Sonra yerde kaldım. Kesinlikle bu pozisyonda art bir niyet söz konusu değil. Yaşananlardan ve bana yapılan eleştirilerden dolayı oldukça üzgünüm. Kesinlikle kulübümü, hakemi ve teknik direktörümü zor duruma sokmak istemedim. Pozisyon da çok ani gelişti" dedi.

Herşey bizim elimizde

Daum, kendilerinin kazanmaları durumunda rakiplerinin aldığı sonuçların öneminin bulunmadığını belirterek,"Avantajımızı lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, ligde herşeyin ellerinde olduğunu, kendilerinin maçları kazanmaları durumunda rakiplerinin aldığı sonuçların bir öneminin bulunmadığını söyledi. Şu anda ligde bütün faktörlerin lehlerine gittiğini dile getiren Alman teknik adam, "Ligde 4 puan farkla lider bulunuyoruz. Ayrıca derbi karşılaşmalarını da sahamız da oynayacağız. Bu avantajımızı kullanarak maçları kazandığımız takdirde hedefimize ulaşmamız daha kolay olacak. Hedefimiz olan üst üste 3. şampiyonluğu ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

ZORLU VİRAJA İYİ GİRDİK

Ligde zorlu bir parkura girdiklerini işaret eden Daum, "Bu ilk ayağı olan Samsun'dan arzuladığımız sonuçla döndük. Şimdi sırada Ankaraspor var. Daha sonra da Beşiktaş ve Kayserispor ile zorlu maçlar oynayacağız. Bu periyodu başarıyla atlattığımız takdirde önümüz büyük ölçüde açılacak. Bu nedenle Ankara deplasmanında da puan kaybına tahammülümüz yok. Ligdeki avantajımızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.

Anelka'yı şimdi de Liverpool istiyor

İngiliz kulübü, Fransız yıldızın bonservisi için 15 milyon avroyu gözden çıkardı. Fransız yıldız Nicolas Anelka'ya şimdi de Liverpool talip oldu. Sezon başından beri Newcastle United'in ısrarla istediği Fransız yıldıza talip olan İngiltere'nin köklü kulübü Liverpool, bu oyuncunun bonservisi için 15 milyon avroyu gözden çıkardı. Kendisine de yıllık 3 milyon avro teklif edilen Anelka ise topu yönetime attı. Fenerbahçe yönetiminin, bu transfere çok sıcak bakmadığı ancak İngiliz ekibinin istedikleri 22 milyon avroyu vermesi durumunda Anelka'yı satabileceği ifade ediliyor.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi