|

2012 baharında yaz için nasıl zayıflayacağız?

Her yıl başka bir formda kalma ve selülit stili ön plana çıkıyor. LPG, karboksi, kavitasyon derken bu sene zayıflama ve selülit için bilim insanları düşünüp yani yöntemler geliştirdiler

Mezin Tanrıseven
00:00 - 7/04/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:05 - 6/04/2012 Cuma
Yeni Şafak
2012 baharında yaz için nasıl zayıflayacağız?
2012 baharında yaz için nasıl zayıflayacağız?

Kavitasyonun neo ultrası, lazer ya da soğuk lazerin thermosu, radyo frekansın rrosu çıktı. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Nihat Dik, yurtdışındaki estetik fuarlarında tanıştığı "kozmetik cerrahi" yani neştersiz, bıçaksız güzelleşme dünyasındaki yenilikleri şöyle anlattı;

Neo ultra kavitasyon: Geçen senenin yıldızı olan kavitasyonun bu sene neo ultrası çıktı. Daha kısa zamanda lenf drenajıyla birlikte kolay ve etkili lipoplasti için etkileyici bir biçimde düşünülmüş. Yüksek teknolojik içeriğiyle lipoliz cihazları alanındaki gelişmeyi temsil ediyor. Çalışma paramet-relerinin geriye dönük kontrol mekanizmaları (basınç hızı, akustik yayılma, maksimum çıkış noktasından ısı ve deviasyonla) bölgesel yağların azaltılması ve selülit tedavisinde en iyi seçim.

Thermolaser: Biopolar RF (radyofrekans ısıtma) soğuk laser, lipo masaj, CRYO&LED teknolojilerinin enerjilerini kombine eden, güvenli, acısız ve iğnesiz tedavi sağlayan devrim niteliğinde bir buluş. Doku yapılandırması ve cilt yüzeyi şekillendirmede çok etkili.

Pro radyo frekans: Radyo frekans da yenilendi. Prosu çıktı. Eski sistem out. Artık her tabaka için ayrı ayrı müdahale imkanı var. Ayarlanabilir enerji seviyeleri hem yüzeysel hem derin yağ katmanlarının tedavisine olanak tanır. İlk seanstan itibaren gözle görünür klinik sonuçlar elde edilir. Cildin destekleyici katmanlarını ısıtarak kolajen liflerde yeniden yapılanmaya neden olur. Kısa zamanda gözle görülür sonuçlar elde etmemizi sağlar. Dermisin ve bağ dokusunun ısıtılması kolajen üretmesi için vücudu uyarır. Birkaç ay içinde yeni kolajen ve bağ dokusu oluşur. Bölgeye kan akışını arttırır ve yağ hücrelerinin parçalanmasını teşvik eder. Selülit ve yağ azaltma tedavisini hiçbir yan etkisi olmadan başarıyla gerçekleştirir.

12 yıl önce