|

Beylikdüzü'nde gazetecilere hatıra ormanı

00:00 - 5/05/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:37 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Beylikdüzü'nde gazetecilere hatıra ormanı
Beylikdüzü'nde gazetecilere hatıra ormanı

İstanbul'un yerel basın organlarında görev yapan gazeteciler, Beylikdüzü'nde kendilerine tahsis edilen alana, 100 adet fıstık çamı dikti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un da katıldığı programda el birliğiyle "İYGAD Hatıra Ormanı" oluşturuldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kişi başına düşen yeşil alan miktarının en fazla olduğu ilçelerden biri olan Beylikdüzü'nde yerel gazetecilere de bir Hatıra Ormanı kazandırdı. Dereağzı Mahallesi'nde gazetecilere ağaç dikmeleri için yer tahsis eden Başkan Uzun, gazetecilerin isteği üzerine orman alanı içerisine bir de dinlenme lokali yapılmasının sözünü verdi. Programda "İYGAD Hatıra Ormanı"na hep birlikte 100 adet fıstık çamı dikildi. Törene, Belediye Başkanı Uzun'un yanı sıra Başkan Yardımcısı Tahir Sert, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Başkanı Murat Abdullahoğlu, Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün ve basın mensupları katıldı. Gazetecilerle birlikte ağaç diken Başkan Uzun, basın mensuplarından kendilerine ait ormanı korumalarını ve sahip çıkmalarını istedi.

İYGAD Hatıra Ormanı'na fıstık çamlarını diken gazeteciler ise, çevreye duyarlılığı ve basına gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti. Program sonunda gazeteciler, Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde yemek yiyerek, sohbet etti.


12 yıl önce