|

İnekler yola böyle savruldu

Rusya'da araç kamerasına yansıyan bu görüntüler hayatta karşılaşabileceklerimizin mantık kurallarının çok daha ötesinde olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İha
00:00 - 19/12/2012 Çarşamba
Güncelleme: 00:30 - 20/12/2012 Perşembe
Yeni Şafak
İnekler yola böyle savruldu
İnekler yola böyle savruldu

Çift şeritli asfalt yolda sabit hızla seyretmekte olan bir araçtaki kişilerin şahit olduğu trafik kazası alışılageldik kazalardan daha farklıydı.

Rusya'da araç kamerasına yansıyan bu görüntüler hayatta karşılaşabileceklerimizin mantık kurallarının çok daha ötesinde olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Çift şeritli asfalt yolda sabit hızla seyretmekte olan bir araçtaki kişilerin şahit olduğu trafik kazası alışılageldik kazalardan daha farklıydı. Görüntülerde ineklerle yüklü kamyonun öndeki aracı sollamak isterken şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildiği görülüyor. Kamyonun devrilmesi sonucu yola saçılan inekler yolda oldukça ilginç bir görüntü oluştururken görüntülerin çekildiği aracın sahibinin durumun şokuyla aracı geri vitese taktığı gözleniyor. Kamyonun kasasından yola saçılan inekler kazanın şiddetiyle birkaç takla attıktan sonra ayağa kalkıyor. Kazadan sonra kamyonun şoförünün akıbeti bilinmezken etrafa dağılan ineklerin durumu iyi görünüyor.

11 yıl önce