|

Necmettin Erbakan Taburu kurdular!

Suriye'de bir gurup direnişçi Necmettin Erbakan'ın fotoğrafı etrafında toplanarak Necmettin Erbakan Taburu'nu kurduklarını ve Esed'e karşı mücadele edeceklerini duyuran bir video paylaştı.

yenisafak.com.tr / DIŞ HABERLER
00:00 - 28/12/2012 Cuma
Güncelleme: 19:45 - 27/12/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Necmettin Erbakan Taburu kurdular!
Necmettin Erbakan Taburu kurdular!

Suriye'de Esed güçlerine karşı mücadele veren muhalifler 'Necmettin Erbakan Taburu' kurup Saadet Partisi camiasından kendileriyle görüşmesini istediklerini açıkladı.

Erbakan'ın talebeleriyiz

Kendilerini Necmettin Erbakan'ın talebeleri olarak tanıtan muhalifler, 'İsrail ile bir kere bile çatışmayan zalim Esed güçlerine karşı direnişimizi sürdüreceğiz' mesajını veriyor.

Video paylaşım sitesi YouTube'a yüklenen görüntülerde, ellerinde silah ve roket atarlar olan bir grup direnişçi, merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın fotoğrafı ve iki yanındaki Kuran'ı Kerimlerin etrafında toplanarak Türk ve Kürt halkının yanı sıra Saadet Partisi camiasına çağrıda bulunuyor.

Esed'i dinlediğin gibi bizi de dinle

Necmettin Erbakan Taburu askerlerinin sözcüsü, Türkiye'deki Milli Görüş harekatından bazı liderlerin İran yanlısı kesimler tarafından Suriye konusunda yanıltıldığını iddia ederek Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a sesleniyor. Necmettin Erbakan Taburu'nun sözcüsü, 'Ancak Milli Görüş hareketinin liderlerinden bazılarının özellikle İran yanlısı kesimler tarafından Suriye konusunda yönelendirildiğini üzüntü ile takip ediyoruz. Bu kesimler mazlum Suriye halkının tertemiz cihadını çeşitli komplo teorileriyle lekelemeye ve Müslümanları katleden bu zalim diktatöre karşı sürdürülen bu direnişi, ABD destekli terör çalışmaları olarak gösterilmesine neden oluyorlar. ' diyor.

11 yıl önce