|

Oğlunun parmağını köpeğin midesinden çıkardı!

Oğlunun parmağını koparan ve yutan köpeği öldüren baba, öldürdüğü hayvanın midesinden parmağı çıkardı ve oğlunu hastaneye yetiştirdi. Ancak sinirleri çok fazla hasar gördüğü için çocuğun parmağı yerine dikilemedi.

yenisafak.com.tr / DIŞ HABERLER
00:00 - 2/04/2013 Salı
Güncelleme: 12:59 - 2/04/2013 Salı
Yeni Şafak
Oğlunun parmağını köpeğin midesinden çıkardı!
Oğlunun parmağını köpeğin midesinden çıkardı!

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 11 yaşındaki Fernando Brignoni Cuma günü hayatının en zor ve dramatik dakikalarını yaşadı. Evlerinin bahçesinde malamut-kurt kırması Sassy adlı köpekle oynayan çocuğun eli bir anda köpek tarafından ısırıldı. Fernando Brignoni'nin 13 yaşındaki ağabeyi köpeği uzaklaştırmayı başardıysa da kardeşinin bir parmağının kopmasına ve köpek tarafından yutulmasına engel olmadı.

Parmak köpeğin midesinden çıkarıldı

Yaşanan kargaşa sırasında bahçeye gelen Fernando'nun babası 41 yaşındaki Luis Brignoni, aile dostlarının hayatı ile oğlunun kopan parmağı arasında zor bir seçim yapmak zorunda kaldı. Kısa bir tereddütten sonra tüfeğini ateşleyen baba, köpeği öldürdü ve olay yerine gelen polislerin de yardımıyla karnını yararak oğlunun parmağına ulaştı.

Helikopterle Tempa Hastanesi'ne taşınan ve hemen ameliyata alındı ancak sinirleri çok fazla hasarlı olduğu için çocuğun parmağı yerine dikilemedi.

Yaşananlardan sonra yerel medyaya konuşan Luis Brignoni, 'köpeği öldürmekten başka çaresinin olmadığını' söyledi.


11 yıl önce