|

Rusya'da ayaklanmaya neden olan katil

Rusya'nın başkenti Moskova'da 10 Ekim'de akşam saatlerinde 25 yaşında Rus asıllı Yegor Şerbakov'u kız arkadaşının gözleri önünde öldüren kişi, güvenlik kamerasına yansıdı. Rus ulusal kanalı NTV, katil zanlısının kamera görüntüsünü yayınladı.

Cihan
00:00 - 13/10/2013 Pazar
Güncelleme: 00:24 - 14/10/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Rusya'da ayaklanmaya neden olan katil
Rusya'da ayaklanmaya neden olan katil

Rus ulusal kanalı NTV, katil zanlısının kamera görüntüsünü yayınladı. Görüntüde zanlı bir kızı binanın kapısına kadar takip ediyor. Zanlı kızın kapıdan içeri girmesine engel oluyor, eliyle yüzünü ve ellerini tutuyor. Genç kızı kucaklamaya ve montunun başlığını kaldırmaya çalışıyor. Görüntüde kızın ağladığı gözlerden kaçmıyor.

Daha sonra Kafkasyalı olduğu tahmin edilen genç, araçlarını park eden genç çiftle kavga ediyor. Kseniya isimli kız binanın kapısına kadar koşarak vatandaşları yardıma çağırıyor. Komşular ambulans çağırmasına rağmen Yegor aldığı bıçak yarası sonucunda hayatını kaybediyor.

Televizyona konuşan Kseniya, 'Rus olmayan şahıs bıçağını çıkardı, Yegor ise koşmaya başladı. O bıçağı Yegor'un kalbine sapladı. Onu kurtaramadık, dizlerim üstünde can verdi.' diyerek olayı anlattı.

11 yıl önce