|

Sanal takibe gerçek ev

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in Twitter'daki resmi hesabı 4 milyonuncu takipçisine ulaştı. 4 milyonuncu takipçiye ev hediye edildi.

yenisafak.com.tr / DIŞ HABERLER
00:00 - 19/02/2013 Tuesday
Güncelleme: 18:42 - 19/02/2013 Tuesday
Yeni Şafak
Sanal takibe gerçek ev
Sanal takibe gerçek ev

İki aya yakın süre Küba'daki tedavisinin ardından dün ülkesine dönen Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in Twitter'daki resmi hesabı 4 milyonuncu takipçisine ulaştı. Bu nedenle Venezuela Devlet Televizyonu'ndan da naklen yayınlanan bir tören düzenlendi.

Törene, tedavisi devam eden Chavez katılmazken, Başkan Yardımcısı Nicolas Maduro Chavez adına 4 milyonuncu takipçinin 20 yaşındaki Alemar Jimanez Ruiz olduğunu duyurdu. Ruiz'e çiçek veren Madura ayrıca genç kıza ev hediye edildiği müjdesini verdi. Madura, Jimanez Ruiz ve ailesinin 'Gran Mision Viviend' adındaki yoksul kesimleri konut edindirme programına dahil olduğunun tespit edildiğini belirterek yaptıklarının sadece inşaatı hızlandırmak olduğunu belirtti.

Alemar Jimanez Ruiz, Chavez'in 4 milyonuncu takipçisi olduktan sonra @RosntyRuiz hesabından, 'Her zaman tanrıya senin için dua ettim @chavezcandanga Tanrıya güven, O seni iyileştirecek' ve '@chavezcandanga her zaman seni seveceğim' tweet'leri atmıştı.

TEK RAKİBİ OBAMA

4 milyon takipçisiyle Chavez, Twitter'da en çok takip edilen ikinci devlet başkanı oldu. Twitter'da en çok takip edilen lider, 27 milyon takipçiyla Barack Obama. Obama dünya genelinde en çok takip edilen 5. kişiyken, Chavez 190. sırada bulunuyor.

11 years ago