|

Türklerin yaşadığı binada kuşkulu yangın

Almanya'nın Wuppertal kentinde Türklerin yaşadığı 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi sayesinde yangında ölen veya yaralanan olmadı.

İha
00:00 - 10/09/2013 Salı
Güncelleme: 22:17 - 10/09/2013 Salı
Yeni Şafak
Türklerin yaşadığı binada kuşkulu yangın
Türklerin yaşadığı binada kuşkulu yangın

Almanya'nın Wuppertal kentinde Türklerin yaşadığı 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi sayesinde yangında ölen veya yaralanan olmadı.Almanya'nın Wuppertal kentinde Türklerin yaşadığı 4 katlı bir apartmanda sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı. İtfaiye görevlilerinin yoğun çalışmaları sonucu binada yaşayan aileler seri bir şekilde dışarıya çıkartılırken, çok sayıda itfaiye ekibinin görev aldığı yangın sonrasında apartmanda kalan 11 kişinin akrabalarının evine, 4 kişinin ise kimsesizler evine gönderildiği bildirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili araştırmanın devam ettiği, yangına neyin sebep olduğunun araştırıldığı belirtildi.

Bu arada apartmanda yaşayan kişilerin büyük şok yaşadığı gözlendi. Çok korktuklarını ve bir anda panik yaşadıklarını dile getiren apartman sakinleri, 'Yangından itfaiyenin uyarısıyla haberimiz oldu. Anında olaya müdahale edip bizi dışarı çıkardılar. Zamanında gelmeselerdi çok sayıda kişi hayatını kaybedebilirdi' dediler.

11 yıl önce