|

Albayrak Grubu Başkanı Ahmet Albayrak'ın önemli Konakri ziyareti: Dönüştürücü havalimanı ve liman genişletmeleri tanıtıldı

Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Gine'nin başkenti Konakri'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretinde, Konakri Ahmed Sékou Touré Uluslararası Havaalanı ve limanındaki genişleme ve geliştirme projelerini inceledi. Ahmet Albayrak çalışmaları yerinde inceledikten sonra, Gine'nin ekonomik refahına katkıda bulunmak amacıyla stratejik ortaklıkların güçlendirmesi gerektiğine yönelik konuştu. Bu ziyaret, Albayrak Grubu'nun Gine'deki yatırımlarını ve bölgedeki ekonomik büyümeye olan katkısını vurgulamış oldu.

16:22 - 22/04/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak bereberindeki ekiple Konakri'de
Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak bereberindeki ekiple Konakri'de

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Albayrak Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, beraberinde kalabalık bir heyetle Cuma günü Gine'nin başkenti Conakry'ye stratejik bir ziyaret gerçekleştirdi. Konakri Ahmed Sékou Touré Uluslararası Havalimanı'na inişinin hemen ardından başlayan ziyaret programı, bir dizi önemli görüşmenin başlangıcını teşkil etti.


Albayrak, iner inmez Conakry Ahmed Sékou Touré Uluslararası Havalimanı'nda devam etmekte olan inşaat ve genişletme çalışmalarını incelemek üzere yola çıktı. Bu proaktif yaklaşım, Albayrak Grubu'nun Gine'deki ulaşım altyapısı standartlarını yükseltme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.


Daha sonra Albayrak Grubu'nun tesislerinin sorunsuz bir şekilde faaliyet gösterdiği ve önemli lojistik operasyonları kolaylaştırdığı hareketli Konakri Limanı ziyaret edildi. Ahmet Albayrak, tesislerde yaptığı ilk elden inceleme sonrasında Albayrak Grubu'nun bölgede verimli ticaret ve ticareti yönlendirmedeki rolünü vurguladı.



Albayrak'ın temasları bununla da sınırlı kalmadı. Önemli bakanlık birimleriyle üst düzey görüşmeler gerçekleştirerek Albayrak Grubu'nun stratejik ortaklıklarını sağlamlaştırdı ve Gine'nin ekonomik refahına yönelik karşılıklı taahhüdü yeniden teyit etti.


Ziyaret, şirketin Gine'deki önemli yatırımlarının yanı sıra, sürdürülebilir kalkınma için kalıcı ortaklıklar kurma konusundaki proaktif duruşunun da altını çizerek, sürekli işbirliği ve büyüme için zemin hazırladı ve Albayrak Grubu'nu Gine'nin ekonomik manzarasında kilit bir oyuncu olarak işaretledi.

#Albayrak Grubu
#Albayrak Medya
#Ahmet Albayrak
#Konakri
#Gine
11 gün önce