|

1 milyon dolar değerinde 'burs' verilecek

00:00 - 16/03/2012 Cuma
Güncelleme: 11:55 - 16/03/2012 Cuma
Yeni Şafak
1 milyon dolar değerinde 'burs' verilecek
1 milyon dolar değerinde 'burs' verilecek

Yurtdışında eğitim almak isteyenlere her alanda olanak sunan 21. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları inanılmaz fırsatlarla başlıyor.


İster dil eğitimi, ister lise, üniversite, master, doktora, ister yaz okulu, transfer, staj veya iş….

Yurtdışında okumak istiyorsanız bu fuarda önemli okulların yanı sıra burs kuruluşları, ülke ataşeliklerine kadar eğitimde hem maddi, hem kültürel olarak en iyi şartları elde edebilmeniz için herkes hazır bulunuyor.


21. IEFT Fuarlarına katılan 150 okul, yurtdışında okumak isteyen öğrencilere toplam 1 milyon dolar'lık burs sunuyor. Okulların burs kriterlerine uygun olup olmadığınızı öğrenmek için yine bu fuarda bilgi alabilirsiniz.


İşte tam veya kısmi burs veren kurumlardan bazıları; British Council, Fullbright, DAAD- Almanya Enformasyon Ofisi, Campus France, Austrade gibi ülkelerin eğitim tanıtım birimleri burslar konusunda bilgi verecektir. Üniversitelerden ise; Exeter University, Nottingham Trent University, University of Greenwich, Oxford Brookes University, University of Salford, University of York, Kingston University, Queen Mary University of London, University of Essex, University of Bristol, University of Hertfordshire, University of Southampton, University of Wolverhampton, Duke University, New York Institute of Technology, Old Dominion University, University of Albany, University of Buffalo, University of Tennessee, Otto Beisheim School of Management, Leiden Law School- Leiden University, International Hellenic University, University of Tartu, University of Tallinn burslar sağlamaktadır.


Amerika, Kanada, İngiltere, Avustralya, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, Macaristan, İrlanda, Yeni Zelanda, Estonya, Belçika, İtalya, İsviçre, İsveç, Çin, Slovakya, Bulgaristan, Rusya, Ukrayna, Polonya, İspanya, Kıbrıs gibi popüler ülkelerin yanı sıra İstanbul'daki yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri de bu fuarda buluşuyor. Bu okullar ile nasıl anlaşacağız diyorsanız merak etmeyin ücretsiz tercümanlık hizmeti de sunuluyor.

21. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları kapsamında İstanbul ve Ankara duraklarında MBA ve Yüksek Lisans Seminerleri de düzenlenmektedir.


Artık sadece Türkiye'nin değil Avrupa ve Ortadoğu'nun da en büyük ve kapsamlı Yurtdışı Eğitim Fuarı olan 21. IEFT Fuarları ( International Education Fairs of Turkey ) kapılarını 15 Mart 2012'de Konya'da açacak. Ardından da Eskişehir, Ankara, İzmir, Adana, İstanbul illeri ve KKTC 'de büyük fırsatlar sunarak Türk öğrencilerle buluşacak. Fuarlar Kıbrıs ayağı ile tamamlanacak. 25 ülkeden toplam 150 eğitim kurumunun biraraya geldiği fuarlarda bu yıla özel fırsatlar da Türk öğrencileri bekliyor. Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00 - 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. İeft.com.tr adresinden online davetiye ve ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

12 yıl önce