|

Çocuk yetiştirmede önemli değerler

Çevre Koleji, Prof. Dr. Haluk Yavuzer ile anaokulundan liseye kalite yolculuğunda.

00:00 - 4/04/2011 Pazartesi
Güncelleme: 14:11 - 4/04/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Çocuk yetiştirmede önemli değerler
Çocuk yetiştirmede önemli değerler

26 Mart 2011 Cumartesi günü Özel Çevre İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen Çocuğun Eğitim ve Gelişiminde Ailenin ve Eğitim Kurumunun rolü adlı seminerde Prof. Dr. Haluk Yavuzer, velilere ve katılımcılara deneyimlerini ve bilgi birikimlerini paylaştı. Çevre Koleji'nin bilinçli öğrenciler ve bilinçli aileler yaklaşımı doğrultusunda gerçekleştirdiği seminer, günümüzün eğitim ve gelişim yaklaşımları üzerine birçok önemli konuyu gözler önüne serdi.


Çocuk yetiştirmede önemli değerler...

Prof. Dr. Haluk Yavuzer, çocuk eğitiminde ailenin ve eğitim kurumunun rolü başlığı altında birçok soruya açıklık getirdi. Ailelerin çocuklarını iyi tanıması gerektiğini belirten Yavuzer, çocuğun okuldaki başarısında aile rolünün önemini anlatarak Çevre Koleji velilerine ve katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Eğitim kalitesiyle geleceğin donanımlı bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Çevre Koleji, hem eğitim kurumunun hem de aile eğitiminin birbirini tamamlamasıyla nasıl başarılı yarınlara ulaşılabileceğini gösterdi. Yavuzer, dinleyicilere çocuk yetiştirmede değişmeyen değerlerden bahsederek okul başarısında aile içi huzurun ve öğretmen faktörünün öneminden bahsetti.


Çevre Koleji için değerli bir kişi olan Prof. Dr. Haluk Yavuzer, deneyim ve görüşleriyle paylaşarak velilere ve katılımcılara keyifli bir seminer yaşattı.

13 yıl önce