|

AGD "Üniversiteye Kuran'la gir!"

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere ''Üniversiteye Hayat Rehberimiz Kuran-ı Kerim ile Gir'' kampanyası çerçevesinde Kuran-ı Kerim hediye ediyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 1/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 16:19 - 1/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
AGD "Üniversiteye Kuran'la gir!"
AGD "Üniversiteye Kuran'la gir!"

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu, üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler için bir kampanya hazırladı. Anadolu Gençlik Derneği, ''Üniversiteye Hayat Rehberimiz Kuran-ı Kerim ile Gir'' isimli kampanya kapsamında öğrencilere Kuran-ı Kerim hediye ediyor. Üniversiteyi yeni kazanan gençlere Kuran-ı Kerim''in yanı sıra çeşitli hediyeler veren Anadolu Gençlik Derneği, aynı zamanda kayıt süreci başta olmak üzere derneğin ev, yurt ve burs olanakları hakkında bilgilendirme yapacak.

Gençlerimizi stantlarımıza davet ediyoruz

AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu Başkanı Mehmet Yaroğlu, başlatılan kampanya ile ilgili ''Üniversite hayatı bir öğrencinin kendini ilmi ve teknik anlamda donanımlı bir birey olarak geliştirebilmesi için en önemli adımdır. Bizler, gençlerimizin 4 yıl boyunca sadece üniversiteye gelip giderek diploma almalarını değil, 4 ayrı fakülte bitiren fertler düzeyinde olmalarını hedeflemekteyiz. Bu hedef doğrultusunda, yeni bir hayatın eşiğinde olan bu gençlerimize her türlü destekte bulunarak üniversite hayatları boyunca yanlarında olmaya çalışmaktayız. Her yıl üniversite önlerinde açılan stantlarımızda üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere Kur''an-ı Kerim hediye ederek; üniversite hayatları boyunca bu kitabın emirlerinden ayrılmamaları gerektiğini hatırlatıyor ve eğitim süreçleri boyunca onlarla beraber olacağımızın sözünü veriyoruz. Bu sene de kayıtlarını yaptırmak üzere üniversitelerine gelen gençlerimizi stantlarımıza davet ediyor, tanışmak istiyoruz'' açıklamasında bulundu.

10 yıl önce