|

ANGİAD'dan en iyilere ödül

Aa
00:00 - 8/11/2007 Thursday
Güncelleme: 09:14 - 8/11/2007 Thursday
Yeni Şafak
ANGİAD'dan en iyilere ödül
ANGİAD'dan en iyilere ödül

Ankara Genç İş Adamları Derneğinin (ANGİAD), “2007 Yılın Enleri” ödülleri törenle dağıtıldı. Swissotel'de düzenlenen törenin açılışında konuşan ANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Birol Akman, ödül alanların başarısının bundan sonra da devam etmesini diledi.

Akmanın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. “Yılın en iyi sivil toplum kuruluşu lideri” ödülünü ATO Başkanı Sinan Aygün, “Yılın en iyi akademisyeni” ödülünü ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ural Akbulut, “Yılın en iyi yerel yöneticisi” ödülünü Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz aldı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a “Yılın en iyi spor adamı”, Gazeteci-Yazar Emin Çölaşan'a “Yılın en iyi köşe yazarı” ödülü verildi.

Çölaşan ödülünü alırken, yoğun şekilde alkışlandı. Çölaşan yaptığı konuşmada “kovulmuş bir gazeteci olarak kendine ödül verildiğini” söyledi.

Bunun güzel bir ödül olduğunu belirten Çölaşan, “Kovulmuşum ama yarın ne olacağı belli olmaz. Burası Türkiye” dedi.

Törende dağıtılan diğer ödüller şöyle:

Yılın en iyi yerel gazetecisi; Yaşar Sökmensüer, Yılın en iyi iş adamı;

Hamdi Akın, Yılın en iyi bürokratı; Doğan Acar, Yılın en iyi yerel TV kanalı; Kanal B, Yılın En iyi radyo kanalı; Radyovizyon, Yılın en iyi ekonomi programı; NTV-Ekodialog, Yılın en iyi yerel haber progaramı;

Kanal A-Günebakan, Yılın en iyi girişimci iş adamları; Sefa Çol ve Timur Mermerci, Yılın en iyi yatırımcı iş adamı; Osman Baştaş, Yılın en iyi iş geliştiren iş adamı; Murat Ataman, Yılın en iyi çalışma toplantısı düzenleyen komisyon başkanı; Seda

16 years ago