|

Electro World ezber bozacak

Avrupalı elektrikli ürünler perakendecilik grubu DSG International PLC'nin markası Electro World'ün Türkiye'deki üçüncü, İstanbul'daki ilk mağazasının resmi açılışı, yarın gerçekleştirilecek

Fahri Sarrafoğlu
00:00 - 5/12/2007 Çarşamba
Güncelleme: 23:45 - 4/12/2007 Salı
Yeni Şafak
Electro World ezber bozacak
Electro World ezber bozacak

Electro World Türkiye Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Demir Sabancı, elektronik mağazaların açılışında yaşanan izdihama ilişkin olarak, müşterinin ayağını mağazaya alıştırabilmek için bir takım ilave promosyonlar yapılması gerektiğini belirtti. Electro World'ün İstanbul'da açılacak 3. mağazasına ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Sabancı, teknolojide ve Türkiye ekonomisindeki gelişmelere paralel olarak tüketici alışkanlıklarının da değiştiğini ve uluslararası kanallardan alışveriş yapma isteğinin ortaya çıktığını ifade etti. 3 bin metrekare ve üzerindeki mağazalarda, fiyat ve satış politikalarında standartları geliştirmek için bu ortaklığı gerçekleştirdiklerini ifade eden Sabancı, büyük metrekareli mağazaların, hem satış sırasında hem de sonrasında müşterilere daha iyi hizmet sunma olanağı sağladığını kaydetti.

TÜRKİYE'YE İNANDIK

DSG International plc (DSGi) Murahhas Azası ve Electro World Yönetim Kurulu Başkanı Per Bjorgas da, bu ortaklığın bir yabancı elektronik perakende zincirinin Türk ortakla gerçekleştirdiği ilk işbirliği olarak da değer taşıdığına dikkati çekti. Bjorgas, DSGi olarak Türkiye'nin dinamizmine, ayrıcalığına ve potansiyeline güvenlerinin, bu ülkeye yatırım yapma kararı almalarına aracı olduğunu ifade etti.

16 yıl önce