|

Fenerbahçelileri ısıttı sıra Kayseri Stadı'nda

Bugüne kadar Arçelik'ten Vestel City'ye, Fenerbahçe Stadı'ndan TOFAŞ'a kadar birçok büyük projeye imza atan Çukurova Isı, Kayseri Kadir Has Stadı'nın da ısı sistemini kuracak

Yılmaz Yıldız
00:00 - 8/11/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:43 - 8/11/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçelileri ısıttı sıra Kayseri Stadı'nda
Fenerbahçelileri ısıttı sıra Kayseri Stadı'nda

Sanayi tipi Isıtma sektörünün öncü firmalarından Çukurova Isı'nın Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisleri törenle hizmete açıldı. Törene; MÜSİAD Genel Başkanı Dr.Ömer Bolat, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze TSO Başkanı İbrahim Başaran katıldı.

Törende yaptığı konuşmada 1990 yılında 150 metrekarelik küçük bir ofisle bu işi başladıklarını hatırlatan Çukurova Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, ısıtılması zor gibi görünen geniş alanlar radyant ısıtma sistemleri kurduklarını belirtti. Şimdiye kadar toplamda 5 milyon metrakareyi geçen alanı ısıttıklarını ifade eden Ömer Cihad Vardan, zamanla gelişen ihtiyaçlara göre, hava sıcak üreteçlerine, elektrikli quartz ısıtma, doğalgaz yedekleme ve proses ısıtma sistemlerini geliştirdiklerini dile getirdi. Vardan, 4000 m2 kapalı alana sahip yeni merkezin 3,5 milyon $'a mal olduğunu belirtti. Bu kapasitenin 3 katına kadar çıkabileceğini ifade eden Vardan, Bulgaristan, Romanya, Suudi Arabistan, İran, Kazakistan, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan ve Rusya'ya ihracat yaptıklarını söyledi.

SARACOĞLU'NU ISITTI

Vestel City, Arçelik, TOFAŞ gibi markaların üretim merkezleriyle, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ısıtma sistemini yaptıklarını hatırlatan Vardan, Kayseri Kadir Has Stadı ve TÜVTURK'ün otomobil servis istasyonlarının da ısıtmasını yapacaklarını ifade etti.

17 yıl önce