|

gnçtrkcll yönetimi gençlere emanet

17 bin 290 gencin aday olduğu yarışmada, gençler kendilerini gnçtrkcll yönetiminde temsil edecek 5 genci belirledi

İstanbul
00:00 - 17/04/2012 Salı
Güncelleme: 03:23 - 17/04/2012 Salı
Yeni Şafak
gnçtrkcll  yönetimi  gençlere  emanet
gnçtrkcll yönetimi gençlere emanet

gnçtrkcll, gençlerin oylarıyla yönetimde yer alacak ve alınan kararlarda söz sahibi olacak 5 gnçtrkcll temsilcisini seçme imkanı sundu.

Yapılan açıklamada, 'gnçtkcll temsilcisini arıyor' sloganıyla başlayan ve 17 bin 290 gencin aday olduğu yarışmada, gençlerin kendilerini gnçtrkcll yönetiminde temsil edecek 5 genci seçtiği belirtildi.

Açıklamada, Facebook üzerinden yapılan başvurular ve oylamalar sonucu finale kalan adaylar arasından seçilen 5 temsilcinin, bundan sonra tarifelerden alışveriş fırsatlarına gnçtrkcll'lileri ilgilendiren her konuda yönetimde söz sahibi olacağı vurgulandı. Açıklamaya göre, konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, şunları kaydetti: '12 milyonluk bir gençlik kulübü olarak çıkış noktamız yönetimde gençlere yer verebilmekti. Daha önce gençleri dinlemek, isteklerini hayata geçirmek

için farklı kanallar açmış ve başarılı sonuçlar elde etmiştik. Örneğin 2004 yılında başlattığımız 'Gençliğin Sesi' projesinde 7 ilden 15-25 yaşlarında 80'in üzerinde genç ile birebir görüşerek gnçtrkcll'e ve gençlere yönelik projeleri, ürünleri, hizmetleri yaparken onların ihtiyaç ve önerilerini dinleyerek onların önerilerini aldığımız bir platform oluşturmuştuk.

Temsilci seçimi, bu alanda dünyada bir ilktir. Seçim sürecinde, Türkiye'de ilk kez uygulanan 'sosyal mülakat' metoduyla, sosyal medya üzerinden bir seçim kampanyası başlattık ve sonrasını tamamen gençlere bıraktık. Gençler, yine Türkiye'de ilk kez uygulanan digital sosyal medya entegrasyonu ile sosyal medya üzerinden aday oldular, seçim vaatlerini duyurdular ve birbirleriyle yarıştılar, sonunda temsilcilerini kendileri seçtiler.'




12 yıl önce