|

İrlandalı çiftçiler Tümosan kullanıyor

Lokman Koyuncuoğlu
00:00 - 16/03/2013 Cumartesi
Güncelleme: 20:20 - 15/03/2013 Cuma
Yeni Şafak
İrlandalı çiftçiler Tümosan kullanıyor
İrlandalı çiftçiler Tümosan kullanıyor

Tümosan''ın 2004 yılındaki özelleştirme sonrasında üretim hacmini 100''lü adetlerden 10.000''ler seviyesine getirdiğini belirten Pazarlama Müdürü Dr. Galip Öztürk, ar-ge faaliyetleri ile ürün yelpazesini genişlettiklerini söyledi. Model sayısını 120''den 170''e çıkarttıklarını belirten Öztürk, ''Fabrikamızı ziyarete gelen İrlandalı heyet, Tümosan fabrikası ar- ge departmanında yeni geliştirilen ve 2013 temmuz ayında piyasaya çıkacak olan büyük güçlü Maxima serisi traktörümüzü inceleme fırsatı yakaladı'' dedi.

MAXİMA''YI ÇOK BEĞENDİ

Tümosan satın alan İrlandalı çiftçilerin çok memnun olduğunu söyleyen Tümosan İrlanda Bayisi Mr. Micheal Brogan ise, ''Çiftçiler Tümosan''ın sadeliğinden, mükemmel performansından ve yakıt ekonomisinden memnunlar''' diye konuştu. Türk insanının kendisine çok samimi geldiğini söyleyen Mr. Brogan, '''Türkiye, kesinlikle mükemmel bir ülke. Samimiyetin ön planda olması bizi sevindiriyor'' dedi.

Yurt dışı pazarında bilinirliğimizi arttırdık

Tarımsal kredilerin uzun bir süre kapalı kalmasının traktör satışlarını olumsuz etkilediğini belirten Galip Öztürk, ''Ancak Tümosan olarak pazardaki daralmadan etkilenmediğimizi söyleyebiliriz. Yurt içi pazardaki başarımıza paralel olarak yurt dışı bilinirliğimizi de arttırdık, Fas, Irak, Cezayir ve Filistin''e ihracat gerçekleştirdik'' dedi.

11 yıl önce