|

Müteahhitlerin yeni gözdesi İzmir

Turizm açısından büyük bir potansiyel barındıran İzmir, birbirinden güzel konut projeleri ile yatırımcı ve müteahhitin yeni gözdesi oldu

Ekonomi Servisi
00:00 - 1/11/2008 Cumartesi
Güncelleme: 03:08 - 1/11/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Müteahhitlerin yeni gözdesi İzmir
Müteahhitlerin yeni gözdesi İzmir

Türkiye'nin üçüncü büyük şehri olan İzmir, konut projelerinden de nasibini alıyor. Turizm açısından büyük bir potansiyel barındıran Ege bölgenin en önemli şehri İzmir, birbirinden güzel konut projeleriyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kentin yeni konut bölgesi Mavişehir'de TOKİ ile hasılat paylaşımı modeliyle çok sayıda proje hayata geçirilirken, Soyak Mavişehir, Albayrak Mavişehir gibi projeler bunların arasında öne çıkıyor.

EN UYGUNU ALBAYRAK

Albayrak Mavişehir projesi hakkında bilgi veren Albayrak Yapı Grubu Genel Müdürü Güven İlgün, halihazırda Emlak Konut GYO A.Ş. İzmir projeleri içinde en düşük metrekare satış fiyatının Albayrak Mavişehir'e ait olduğunu söyledi. Yine Emlak Konut GYO A.Ş. projeleri içinde net metrekarelere göre kıyas yapıldığında en büyük kullanım alanlarının yine Albayrak Mavişehir'de olduğunu kaydeden İlgün, ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak için uygun kredi koşullarıyla kampanya hazırlığında olduklarını ifade etti. İlgün, “Ara ödemeli, düşük taksit tutarlı ödemelere yönelik kampanya hazırlığı yapmaktayız" diye konuştu.







15 yıl önce