|

Rumeli Plaza'ya tek teklif

İha
00:00 - 28/11/2007 Çarşamba
Güncelleme: 10:00 - 28/11/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Rumeli Plaza'ya tek teklif
Rumeli Plaza'ya tek teklif

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 50 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkardığı Rumeli Plaza Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesi gerçekleştirildi.

TMSF Merkez Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda düzenlenen açık artırmada, Y.A.A.O İletişim Teknolojileri İnternet Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi tek firma olarak yer aldı. Firma, ticari ve iktisadi bütünlük için 26 milyon 100 bin YTL teklif verdi.

İhale sonucu, Fon Kurulu onayına sunulacak. Fon Kurulu söz konusu teklifin, muhammen bedelin altında olması nedeniyle pazarlık ihalesi yapılmasına ya da ihalenin tekrarına karar verebilir.

İhaleye pazarlık usulüyle devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık açık artırması, 30 Kasım 2007 Cuma günü gerçekleştirilecek. Satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük, gayrimenkuller ve menkuller ile bu mal, hak ve varlıkların sözleşmelerinden oluşuyor.

Uzan Grubu'nun borçlarından dolayı devralınan Rumeli Plaza Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 26 Eylül 2007 tarihinde 55 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkarılmış ancak alıcı olmadığı için satışı gerçekleştirilmemişti.

16 yıl önce