|

Sembol İstanbul''a çifte ödül…

Karden İnşaat Aş. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi 2 ödüle layık görüldü…

.
00:00 - 9/05/2014 Cuma
Güncelleme: 16:38 - 9/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Sembol İstanbul''a çifte ödül…
Sembol İstanbul''a çifte ödül…

Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Sembol İstanbul, 2 residence, 1 busidence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan karma konsepte sahip tarzı ile geçtiğimiz yıl Avrupa'' nın en iyi karma tasarımlı projesi ödülünü almıştır.

İngiltere'' de düzenlenen International Property Awards Europe yarışmasında ülkemizi gururla temsil eden Sembol İstanbul projesi Avrupa'' nın en iyi karma tasarımı ödülünü almaya hak kazanmıştır. Tasarımı ile İstanbul'' un da Sembolü haline gelecek olan proje de kullanılan tüm malzemelerin niteliğinden, işçiliğine kadar her aşamasında kaliteden ödün vermeden son derece titiz bir çalışma yapılmıştır.

Proje birbirinden farklı tiplerde 1+0,1+1,2+1,3+1 olmak üzere residence daire tipleri sunmaktadır. A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise ofis ve home ofislere yer veren proje konsepti ile iş ve yaşam dünyasını bir araya getiriyor.


Sembol İstanbul Satış Ofisine A Design Ödülü!

Gönye Tasarım tarafından hazırlanan Sembol İstanbul satış ofisi, tüm detayları ile eşsiz tasarıma sahip olmasının yanı sıra çağdaş bir yaklaşım ile hazırlanmıştır. Projenin mimari değerlerini yansıtan satış ofisi iç mekan tasarımı ile geçtiğimiz günlerde düzenlenen A Design Tasarım yarışmasında A Design Silver Award ödülüne layık görülmüştür.

Her iki ödülü de bünyesinde buluşturan Karden İnşaat '' ın Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, İstanbul'' a değer katmak ve dünya ölçeğindeki hak ettiği yeri almasını sağlamak için projeler geliştirdiklerini ve bu amaca yönelik adımlar attıklarını belirtti.

% 1 Kdv İmkanı …

2. etap konutlarında 150.000 tl'' den başlayan fiyatlarla satışları devam eden Sembol İstanbul, üstelik % 1 kdv imkanı sunuyor. Aralık 2015 tarihinde tamamı teslim edilecek projede geliştirilen ödeme sistemi ile 30 ay vade sıfır faiz ile yatırımcılar için karlı bir fırsat sunuyor.

Geniş bir alana konumlanan sosyal tesislerinde, Açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortu, futbol ve basket sahası, yürüyüş ve koşu parkurları ile konforlu bir yaşam sunuyor.

Residence hizmetlerinin eksiksiz sunulduğu Sembol İstanbul'' da, resepsiyon hizmetlerinden temizlik hizmetlerine, güvenlik hizmetlerinden organizasyon hizmetlerine, danışmanlık hizmetlerinden seyahat hizmetlerine kadar eksiksiz hizmet anlayışı hakim.

Sembol İstanbul, Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam anlayışı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

http://www.sembolistanbul.com / Satış Ofisi: 444 61 10


10 yıl önce