|

SGK banka müdürleri ile buluşacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memurlar gibi emeklilere de maaş promosyonu ödenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı'nın önümüzdeki günlerde banka genel müdürleriyle görüşeceğini açıkladı.

Cihan
00:00 - 11/09/2013 Wednesday
Güncelleme: 14:06 - 11/09/2013 Wednesday
Yeni Şafak
SGK banka müdürleri ile buluşacak!
SGK banka müdürleri ile buluşacak!

Ülke genelinde emeklilere yıllık 122 milyar ödeme yapıldığını belirten Çelik, 'Ağırlıklı kamu bankaları vasıtasıyla. Emeklilerimizin taleplerini ilgilileri ile bir masa etrafında görüşeceğiz. Toplantılara bende katılmayı arzu ediyorum. Meseleyi her yönüyle ele alacağız.' diye konuştu.

Gerekli talimatları verdik

Emeklilere yönelik promosyon çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Çelik;"Sosyal Güvenlik Kurumu'na gerekli talimatları verdik. Sosyal Güvenlik Kurumu başkanı banka genel müdürleri ile bir takvim kapsamında bir araya gelecek. Bende o toplantılara katılmayı arzu ediyorum. Toplantılardan çıkacak neticeyi sizlerle paylaşacağız. Yaklaşık 122 milyar lira, emeklilere yıllık bir ödeme yapılıyor. Ağırlıklı kamu bankaları vasıtasıyla yapılıyor. Emeklilerimizin taleplerini bizzat ilgililerle ile bir masa etrafında görüşeceğiz. Bu amaçla banka genel müdürleri ile bir araya geleceğiz. Emeklilerimize verilen maaş ödemelerini bankalar yapıyor. Bankaların yaptığı ödemenin toplamı 122 milyar lira. Bu meseleyi her yönüyle ele alacağız. Çıkacak sonuçları paylaşacağız. Ama bugünden neticesi ile ilgili bir şeyler söylemek yanlış olur. Bu konu ile ilgili bir araya geleceğiz. Takvim belli oldu. Yakın bir zamanda bir araya geliyoruz.'

11 years ago