|

Tgar'ın Silivri'deki mağazası açılıyor

Beylikdüzü'nde 5 bin 600 ve Merter'de 350 metrekarelik mağazaları olan TGAR, sektöre girişinin birinci yılını doldurmadan yarın Silivri'de üçüncü mağazasını açıyor

Ekonomi Servisi
00:00 - 26/12/2007 Çarşamba
Güncelleme: 00:01 - 26/12/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Tgar'ın Silivri'deki mağazası açılıyor
Tgar'ın Silivri'deki mağazası açılıyor

Beylikdüzü ve Merter'den sonra 28 Aralık'ta da Silivri'ye yeni mağazasını açacak olan TGAR, büyüme yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Silivri Maxi AVM'de 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan mağaza, teknoloji ve tüketici elektroniği perakendeciliğinde Silivri için bol çeşit ve uygun fiyat avantajıyla büyük bir açığı kapatacak.

TGAR, açılış günü için çok özel fiyat ve taksit seçeneklerinin yanında büyük indirimler de yapılacağını açıkladı. Belirli ürünlerde piyasanın çok altında fiyat belirleyen mağaza, anlaşmalı bankalarda 6 taksite yüzde 30 indirim seçeneği sunarken, tüm ürünlerde de nakit ödemede yüzde 20 indirim imkanı sağlıyor. Yakında Türkiye'nin çeşitli kentlerinde de hizmet vermeyi planlayan TGAR bu konudaki çalışmalarının devam ettiğini ve çok yakında İstanbul dışında 2 farklı şehirde daha mağaza açmayı düşündüklerini bildiriyor. Müşterilerin rahat alışveriş yapmasını sağlayan, düzenli reyonları ve geniş iç alanda rahatça gezmeye, aradığını kolayca bulabilmeye olanak sağlayan konseptlerini kaybetmeyeceklerini, açılmış ve açılacak olan tüm mağazalarında uygulamaya devam edeceklerini belirtiyor.


20 bin çeşit ürün seçeneği

Tgar'ın Silivri'deki yeni mağazasında cep telefonu, aksesuar ürünleri, yazıcılar, dijital fotoğraf makineleri ve kameralar, MP3/MP4 çalar, flash bellek, PC/Notebook, OEM ürünler, LCD/ Plazma TV'ler, ses sistemleri, ofis tüketim ürünleri, kişisel bakım ürünleri, küçük ev aletleri, kitap, CD / DVD, oyun ve oyun konsolları gibi 20 bin çeşit ürün bulunuyor. Mağazada buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, davlumbaz ve ankastre mutfak ürünlere de ulaşmak mümkün.




16 yıl önce