|

Turkcell Emekliler Kulübü'nden bayramda huzurevi ziyareti

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi yetkilileri Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer Gökay Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bayram ziyaretinde bulundu.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 16:03 - 29/07/2014 Salı
Yeni Şafak
Turkcell Emekliler Kulübü'nden bayramda huzurevi z
Turkcell Emekliler Kulübü'nden bayramda huzurevi z

Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü Alper Ergenekon'un da katıldığı etkinlikte huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan ziyaretçiler, kuruma tablet bilgisayarlar hediye etti. Tabletlerin nasıl kullanılacağına ilişkin eğitim veren Turkcell teknoloji uzmanları, tabletten günlük gazete okuma, bulmaca çözme, oyun oynama, Turkcell Dergilik ile dergi okuma ve sevdikleriyle iletişim kurmanın kolay yolları hakkında bilgi verdi.

Farklı müşteri profillerine özgü beklenti, talep ve ihtiyaçları doğru tespit ederek, bunlarla birebir örtüşen çözümler üretmeyi hedefleyen Turkcell, Emekliler Kulübü ile belirli bir yaşın üzerindeki müşterilerine özel fayda ve avantajlar sunuyor. Bu kapsamda Ramazan Bayramı vesilesiyle gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyan huzurevi sakinleri, ziyaretçileriyle birlikte selfie çektirerek güzel vakit geçirdiler.


10 yıl önce