|

Değişen ihtiyaçlara göre sigortacılık çeşitleniyor

Turkland Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Murat Özdamar, sigorta denilince akla sadece trafik sigortası gelmesinin doğru olmadığını, değişen ihtiyaçlara uygun ürünlerle sigortacılığın çeşitlendiğini belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/12/2016 Cuma
Güncelleme: 23:34 - 15/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Turkland Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Murat Özdamar, sigorta denilince akla trafik sigortası geldiğini ifade etti. Bu durumun değişmesi gerektiğini kaydeden Özdamar, “Sigortacılığı çeşitlendirmemiz ve farklı şeyleri tartışıyor olmamız gerek” dedi.


Turkland Sigorta olarak yeni sermayedarlarının şirketin çoğunluk hissesini almasından bu yana üç yıl geçtiğini dile getiren Özdamar, şunları söyledi: “Demir Sigorta dönemlerinden Turkland Sigorta'ya dönüşüm sürecinde portföy yapımızın değişimi aslında içimizdeki bu arzuyu yansıtıyor.Gerek portföy yapımızdaki denge ve gelişim, gerek yeni bölge müdürlüklerimiz ve bizlere kısa sürede katkıları, gerek yeni acente ve broker yapımız ve aynı zamanda grup şirketimiz olan bankamızdan aldığımız destek bizlere doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bundan sonraki süreçte, özellikle 2017 yılında hedefimiz yeni bilgi işlem sistemimizle, yeni ismimizle ve yeni oluşturacağımız ürünlerle sektörde yenilikleri temsil eden kendini hizmeti kalitesiyle farklılaştırabilen bir şirket olmaktır.”



YENİ ÜRÜNLER


Turkland Sigorta'nın bugün itibarıyla proje aşamasında olup yakında yürürlüğe koyacağı yeni ürünleri olduğunu aktaran Özdamar, şu örnekleri verdi: “Günümüzün değişen ihtiyaçlarına cevap verecek siber riskler konusunda teminatlarımız olacak. Daha önce aktif olmadığımız sağlık branşında yeni yılla beraber hizmet vermeyi planlıyoruz. Kimlik hırsızlığı, ATM güvenli cüzdan, eğitim sigortaları, genişletilmiş ferdi kaza ürünümüz, kasko sigortaları ile bağlantılı çalışacak 60 günlük memnuniyet garantisi, limitsiz ihtiyari mali mesuliyet teminatı ve müşterilerimizin sosyal durumlarının değişmesi halinde araçlarına yaptıkları yatırımı korumayı amaçlayan yaşam tarzı sigortası gibi ürünler planlıyoruz.”



Bunlara benzer çeşitlendirilmiş ürünlerin, grubun İngiltere, Lloyd's'da bulunan brokerinin destekleriyle çok yakında müşterilerin hizmetine sunulacağı bilgisini veren Özdamar, “Şirketimizde değişim rüzgarları esiyor. Hedefimiz ve önceliğimiz aynı şeyleri tekrarlamak yerine müşterilerimize yenilikler sunmak ve bundan böyle yeni şeylerden bahsediyor olabilmek” diye konuştu.



#Murat Özdamar
#Turkland Sigorta
7 yıl önce