|

MÜSİAD: Polisimizin yanındayız

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, dün gece Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırılarıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Olpak, "Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polisimizin her zaman yanındayız" dedi.

Yeni Şafak
14:23 - 11/12/2016 Pazar
Güncelleme: 14:25 - 11/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Olpak mesajında şunları kaydetti;



“Dün gece İstanbul'da yapılan hain ve alçak terör saldırısıyla yine canımız yandı. Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz.


Çok sayıda polis kardeşimiz ve sivil vatandaşımız hayatını kaybetti. Birçok polis kardeşimiz de yaralanarak gazi unvanını aldı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.



Millet olarak; iş adamıyla, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polisimizin her zaman yanındayız.



Bu mübarek kutlu doğum gününde tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ederek Türkiye'ye #PolisiminYanındayım etiketiyle polisimize destek olma çağrısı yapıyoruz. Sokağımızda, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan onurlu polis teşkilatımızın yanındayız. Bu saldırılar ne Polis teşkilatımızı ne de milletimizi sindiremeyecektir.


Milletimizin başı sağ olsun.”








#MÜSİAD
#Nail Olpak
#Saldırı
#Terör
#Beşiktaş
7 yıl önce