|

TİSK: Saldırıyı lanetliyoruz

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu, alçak saldırıyla ilgili olarak "Saldırıların sorumluları bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti hiçbir terör saldırısı ile sarsılmayacak güce ve bağlara sahip" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
13:26 - 11/12/2016 Pazar
Güncelleme: 13:28 - 11/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu'nun İstanbul'da yaşanan terör saldırıları sebebiyle yayımladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:


“Dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ve Maçka Parkı yakınlarında meydana gelen terör saldırıları hepimizi derin bir acıya sevk etmiştir. İstanbul'un merkezi noktalarına düzenlenen söz konusu saldırıların amacı; vatandaşlarımız arasında huzursuzluk yaratmak ve Ülkemizin birliğine zarar vermektir. Ancak saldırıların sorumluları bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti hiçbir terör saldırısı ile sarsılmayacak güce ve bağlara sahiptir. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Camiası olarak saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”









#TİSK
#Saldırı
#Terör
#Beşiktaş
7 yıl önce