|

12 yıl sonra yeniden Susurluk fotoğrafı

Susurluk'un önemli simalarından Mehmet Ağar ve Sedat Bucak'ın, Abdullah Çatlı'nın eşi Meral Çatlı'nın yeğeninin düğününe gönderdikleri çelenklerin yan yana konulması ilginç bir görüntü oluşturdu. 12 yıl önce İbrahim Şahin'in Çatlı ile yine bir düğünde eğlenirken çekilmiş fotoğrafları 'Susurluk fotoğrafı' olarak simgeleşmişti

İstihbarat Servisi
00:00 - 11/08/2008 Pazartesi
Güncelleme: 01:50 - 11/08/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
12 yıl sonra yeniden  Susurluk fotoğrafı
12 yıl sonra yeniden Susurluk fotoğrafı

Susurluk'ta devlet, mafya ve bürokrat üçgeni arasındaki kirli ilişkiler ağını ortaya seren kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın eşi Meral Çatlı'nın kardeşi Vehbi Aydoğan'ın oğlu Can Aydoğan ile aynı yaştaki Burcu Tekin önceki gün Yalova Green Garden'da yapılan düğünle dünya evine girdi. Düğüne Meral Çatlı, kızları Gökçen ve Sercen'le birlikte katılırken DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, eski milletvekili Sedat Edip Bucak ve cezaevinde tutuklu bulunan Yaşar Öz çiçek gönderdi. Susurluk'ta 1996 yılında meydana gelen kazanın ardından Çatlı, Bucak ve Ağar'ın isimleri sık sık birlikte anılmıştı.

KÖÇEKLER OYNADI

Özel Harekat Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin'in Çatlı ile bir düğünde eğlenirken çekilmiş fotoğrafları 'Susurluk fotoğrafı' olarak simgeleşirken 12 yıl sonra yine bir düğünde Çatlı isminin Bucak ve Ağar'la yan yana gelmesi dikkat çekti. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı düğünde köçekler oynarken dolarlar havada uçuştu.




16 yıl önce