|

2. giyotin kazası

E-5 Karayolu'nda aşırı hız yapan ve kask takmayan motosikletli, metrobüs yolunu ayıran çelik bariyere çarpınca kafası koptu. 5 gün önce de bariyere çarpan bir motorcunun başı kopmuştu.

Ergün Çolakoğlu
00:00 - 27/01/2009 Salı
Güncelleme: 22:19 - 26/01/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
2. giyotin kazası
2. giyotin kazası

D-100 Karayolu Bakırköy mevkiinde 5 gün önce yaşanan ve motosiklet sürücüsünün çarptığı bariyerlere sıkışarak feci şekilde başının koptuğu trafik kazasının bir benzeri, önceki akşam saat 23.00 sıralarında O-1 Karayolu'nda meydana geldi. Bir ay önce aldığı 34 BH 8087 plakalı Honda marka motosikletle, Cevizlibağ mevkii Haliç Köprüsü istikametinde aşırı hızla seyreden ve kask takmayan Uğur Ezer, havanın yağışlı olması nedeniyle kontrolünü kaybedince bariyerlere çarptı.


Çarpmanın etkisiyle Ezer'in kafasını bariyerler giyotin gibi keserek bedeninden ayırdı. Motorsikletin arkasında oturan Ezer'in kuzeni Armağan Ezer ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Korkunç kazada feci şekilde can veren Ezer'in cesedi olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 22 Ocak'ta D-100 Karayolu'nda yaşanan benzer kazada ise sürücü Onur Sual, önünde aniden duran minibüse çarparak savrulmuş, sıkıştığı bariyerlerde başı koparak yaşamını yitirmişti.



15 yıl önce