|

3 aylık eşini 4 bilezik karşılığında öldürttü

Gaziantep'te boğazı kesilerek öldürülen oto tamircisinin eşi, cinayeti 4 bilezik karşılığı eski sevgilisine işlettiği iddiasıyla tutuklandı.

Gaziantep
00:00 - 8/09/2007 Cumartesi
Güncelleme: 02:01 - 8/09/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
3 aylık eşini 4 bilezik karşılığında öldürttü
3 aylık eşini 4 bilezik karşılığında öldürttü

Gaziantep'te 26 Ağustos 2007 günü tren rayları üzerinde boğazı kesilmiş olarak bulunan oto tamircisinin katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi tutuklandı. İşlediği cinayeti itiraf ettiği iddia edilen eşin, kocasını sevgilisine 4 bilezik karşılığında öldürttüğü öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, polisin yaptığı incelemede cesedin oto tamirciliği yapan ve 3 aylık evli olan Mehmet Ali Ö'ye (22) ait olduğu belirlendi. Araştırmalar neticesinde katil zanlısı olarak H.D. (19) ile M.B. (19) gözaltına alındı. H.D'nin ifadesinde, olay gecesi cep telefonuyla Mehmet Ali Ö'yü arayarak, “Otomobilimizin arızası var, bakabilir misiniz?” diyerek dışarı çağırdığını ve yanındaki arkadaşı M.B. ile Mehmet Ali Ö'yü tren rayları üzerinde bıçaklayarak boğazını kesip öldürdüklerini itiraf ettiği belirtildi. H.D'nin, cinayeti sevgilisi Emine Ö. ile birlikte planladıklarını ve kadının, kocasını öldürmesi karşılığında 4 bilezik aldığını da itiraf ettiği ileri sürüldü. Gözaltına alınan Emine Ö, H.D. ve M.B'nin cinayeti işlediklerini itiraf ettikleri bildirildi. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


17 yıl önce