|

3 milyon dolar hayal ürünüdür

Kurtlar Vadisi'nde rencide olduğu gerekçesiyle, cezaevindeki lideri Nuriş tarafından tehdit edilen Raci Şaşmaz'ın kurtulmak için 3 milyon dolar ödediği haberine Pana Film'den yalanlama geldi.

İstihbarat Servisi
00:00 - 5/09/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:12 - 5/09/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
3 milyon dolar hayal ürünüdür
3 milyon dolar hayal ürünüdür

Pana Film tarafından çekilen ve yayınlandığı dönemlerde izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi hakkında 'Sözcü' gazetesinde çıkan 'Kurtlar Vadisi'nden Nuriş'e 3 Milyon Dolar' başlıklı habere yapımcı firmadan tepki gösterildi. Haberdeki iddialara göre, Nuri Ergin, rencide edildiği gerekçesiyle dizinin baş kahramanı Polat Alemdar'ı canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ı tehdit etti. Tehdidin ardından çözüm arayan Şaşmaz, kendisi gibi Elazığlı olan Mehmet Ağar'dan da yardım isteyen Şaşmaz, Ağar'ın devreye girmesiyle Nuri Ergin'e 3 milyon dolar vererek kendini affettirdi.

İDDİALAR ASILSIZ

Pana Film yaptığı açıklamayla haberi yalanladı. Açıklamada şöyle denildi: 'Sözcü Gazetesi'nin 4 Eylül 2009 Cuma günkü nüshasında "Kurtlar Vadisi'nden Nuriş'e 3 Milyon Dolar" başlığıyla yayınlanan habere konu olan iddialar, bütünüyle gerçek dışı ve hayal ürünüdür. Bu asılsız iddialarla ilgili çıkan ve çıkacak her türlü haber için Pana Film, tüm hukuki haklarını kullanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

15 yıl önce