|

8 yaşındaki oğlunu kesti!

Aa
00:00 - 2/02/2009 Pazartesi
Güncelleme: 16:55 - 2/02/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
8 yaşındaki oğlunu kesti!
8 yaşındaki oğlunu kesti!

Çorum'un Alaca ilçesinin Onbaşılar köyünde şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir babanın, 8 yaşındaki oğlunu öldürüp parçaladığı öne sürüldü.


Ankara'da yaşayan Ali Ü. (33), ilköğretim 2. sınıfta okuyan oğlu Muratcan Ü. (8) ile yarıyıl tatilini geçirmek için hafta sonu Onbaşılar köyündeki annesinin yanına geldi. Dün öğleden arazide gezmeye çıkan baba ile oğlunun gece geç saatlere kadar eve dönmesi üzerine yakınları, köylülerle birlikte aramaya başladı. Sabaha kadar yapılan aramada, Gölyeri mevkisinde Muratcan Ü'nün parçalanmış cesedi bulundu.



İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, soruşturma başlattı.



BABA GÜVENLİK GÜÇLERİNCE BALIKESİR'DE YAKALANDI"

Çorum Valisi Mustafa Toprak, yaptığı açıklamada, olayın şüphelisi baba Ali Ü'nün Balıkesir'in Edremit ilçesinde güvenlik güçlerince yakalandığını bildirdi. Ali Ü'nün şizofreni hastası olduğunu belirten Vali Toprak, "Olay dün öğle saatlerinde köyde meydana gelmiş. Çocuğun parçalanmış cesedini bu sabah akrabaları bulmuş. Maalesef çok üzücü ve vahim bir olay. Babanın eşinden boşandığı ve şizofreni hastası olduğunu öğrendik. Olayın ardından baba bugün Balıkesir'in Edremit ilçesinde yakalanmış. En kısa sürede Çorum'a getirilecek" diye konuştu.Vali Toprak, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını bildirdi.

15 yıl önce