|

Adana'daki cinayette korkunç gerçek

Aa
00:00 - 2/06/2009 Salı
Güncelleme: 16:40 - 2/06/2009 Salı
Yeni Şafak
Adana'daki cinayette korkunç gerçek
Adana'daki cinayette korkunç gerçek

Adana'da 8 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlının, cinayetleri, dün öğleden sonra işlemeye başladığı ve gece geç saatlere kadar sürdürdüğü belirlendi.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, olay yerinde incelemesini tamamlayan polis, zanlı Murat Yüksel'in cinayetlere dün öğlen saatlerinde evin yatak odasında anne Günay ve baba İbrahim Yüksel'i öldürerek başladığını tespit etti.

Yetkililer, zanlının daha sonra eve gelen kişileri sırayla odalara çekerek gece geç saatlere kadar öldürdüğünü belirledi. Evli ve 1 çocuk babası zanlı Murat Yüksel'in, olayda tek tabanca kullandığı, evine yapılan baskın sırasında üzerinde kanlı pantolon ve cinayet sonrası eve getirdiği 2 boş kovan bulunduğu tespit edildi. Yetkililer, evde 4 boş kovan bulunduğunu, diğer kovanların cinayetin işlendiği sokağa atıldığını tahmin ettiklerini bildirdi.

Ailenin zanlıdan sonra hayatta kalan tek ferdi Handan Yüksel'in Adana Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü, olayda ölen kardeş Ali'nin de aynı hastanede tedavi gördüğü ifade edildi.


15 yıl önce