|

Alacağını isteyen işadamını taradı

Maltepe'de bir eğlence merkezinin eski ve yeni sahibi arasında çıkan alacak-verecek tartışması kanlı bitti. Wonderland'in eski sahibi Ercan Giray'a görüşmek istediğini bildiren Y.K, Giray ve arkadaşını 2 şarjör dolusu mermi ile öldürdü

Ergün Çolakoğlu
00:00 - 4/08/2008 Pazartesi
Güncelleme: 00:56 - 4/08/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Alacağını isteyen işadamını taradı
Alacağını isteyen işadamını taradı

Maltepe'de, bir eğlence merkezinin eski ve yeni sahipleri arasında çıkan çatışmada 2 kişi kurşun yağmuruna tutuldu.

Maltepe Sahil Yolu Kadıköy istikametinde bulunan eğlence merkezi Wonderland'ın sahibi Ercan Giray (45), burayı işadamı Y.K'ya sattıktan 2 ay sonra ödeme konusunda aksaklıklar yaşandı. İddiaya göre, taraflar arasında alacak-verecek nedeniyle çıkan anlaşmazlık üzerine Y.K, Ercan Giray'ı önceki gece görüşmek üzere Wonderland'e davet etti.

'SAKIN GİTME' DİYE UYARDILAR

Ercan Giray, yakınlarının uyarılarına rağmen, yanına Mesut İzgi'yi (25) de alarak buluşma yerine gitti. Görüşmede taraflar arasında ödeme konusunda çıkan tartışma büyüyünce Y.K. silahına sarıldı. Çıkan çatışma sırasında Ercan Giray, 34 HF 529 plakalı otomobiline binerek kaçmak istedi. Takibe başlayan Y.K. ve yanındakiler, yaklaşık 100 metre ilerde Giray ve arkadaşını kıstırdı.

2 ŞARJÖR MERMİ BOŞALTTI

Görgü tanıklarının ifadesine ve yerde bulunan 26 adet boş kovana göre, 2 şarjör mermi sıkıldığı belirlendi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Giray'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ambulansta bir süre kalp masajı yapılan Mesut İzgi de kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.


16 yıl önce