|

Albay otomobilinde ölü bulundu

Kocaeli'de EDOK'ta görevli Albay İsmail Çetiner otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu. Sağ elinde silah olan ve sağ şakağında kurşun deliği tespit edien Çetiner'in 1 yıl önce eşinden ayrıldığı ve ailevi sorunlar yaşadığı öğrenildi

Cihan
00:00 - 9/05/2012 Çarşamba
Güncelleme: 01:46 - 9/05/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Albay otomobilinde ölü bulundu
Albay otomobilinde ölü bulundu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na (KKK) bağlı Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) bünyesindeki Muhabere Hizmet Destek Komutanlığı'nda görevli bir albay, otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu. Ailevi sorunları bulunduğu ve eşiyle yaklaşık 1 yıldır ayrı yaşadığı öğrenilen Albay İsmail Çetiner'in intihar ettiği iddia edildi.

BEYLİK TABANCASI SAĞ ELİNDEYDİ

Hacı Halim Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki ağaçlık alanda park halinde bulunan 41 NS 121 plakalı bir aracın yanına giden vatandaşlar, direksiyon başında hareketsiz duran bir kişi olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sağ şakağında mermi girişi tespit edilen şahsın, Piyade Albay İsmail Çetiner olduğunu tespit etti. Albay Çetiner'in beylik tabancası ise sağ elinde bulundu. Kimlik tespitini yapan polis ekipleri olay yeri incelemesinden sonra durumu askeri yetkililere bildirdi. Ardından Albay Çetiner'in öldüğü aracın bulunduğu yere güvenlik şeridi çekilerek gazetecilerin girişne izin verilmedi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemelerinin tamamlanmasının ardından Albay Çetiner'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Albay Çetiner'in aracı ise otoparka çekildi. Evli olduğu öğrenilen 49 yaşındaki Albay Çetiner'in eşi ile 1 yıldır ayrı olduğu öğrenilirken psikolojik sorunlar yaşadığı da iddia edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Çetiner'in kesin ölüm nedeni yapılacak inceleme ve otopsinin ardından belli olacak.


12 yıl önce