|

Amsterdam'da masaj tedavisi

Ergenekon'un firari şüphelisi Bedrettin Dalan, bu kez Hollanda'da ortaya çıktı. "Tedavi olduktan sonra Türkiye'ye döneceğim" diye açıklama yapan Dalan, Amsterdam'daki lüks Marriott Oteli'nde bir gece konakladı. Ardından da masaj salonunun yolunu tuttu.

Cihan
00:00 - 27/11/2009 Cuma
Güncelleme: 22:19 - 26/11/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Amsterdam'da masaj tedavisi
Amsterdam'da masaj tedavisi

Ergenekon davasının firari zanlısı Bedrettin Dalan, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da ortaya çıktı. Hasta olduğu için Türkiye'ye dönmediğini ileri süren Dalan'ın masaj salonuna gittiği öğrenildi.

Ergenekon davası kapsamında 'şüpheli' durumuna düşünce Türkiye'ye dönüş tarihini sürekli erteleyen Bedrettin Dalan'ın izini Cihan Haber Ajansı muhabirleri Hollanda'da buldu.

MARRİOTT'TA KALDI

Geceyi ünlü Marriott Oteli'nde geçiren Dalan, dün öğle saatlerinde ise taksi ile havalimanına hareket etti. Bir günlük Amsterdam ziyaretinin ardından doktoru olduğu öğrenilen İlker Kayabeyoğlu isimli şahıs ile kaldığı otelden havaalanına hareket eden Dalan, görüntülenmesini engellemeye çalıştı.

Cihan Haber Ajansı muhabirinin, “Hakkınızda Ergenekon davasıyla ilgili iddialarvar, neler söylemek istersiniz' sorusuna Dalan, “Ben kaçak değilim. Aranmıyorum. Özgür bir insanım. Bakın Yeşil Pasaportum ile dolaşıyorum. Lütfen, bu konuda benim hakkımda spekülasyonlar yapılıyor. Bunlara itibar etmeyin” dedikten sonra bilet gişesine doğru hareket etti.

Dalan'ın doktoru Kayabeyoğlu'nun da kendilerinin görüntülenmesini engellemesi dikkat çekti.

MÜNİH'E DOĞRU UÇTU

Dalan ve beraberindeki Dr. İlker Kayabeyoğlu, daha sonra 2 nolu gümrük kapısından Luthfansa LH 4695 uçağı ile Münih'e hareket etti.

Bu arada, Cihan muhabirine konuşan bir taksici ise Dalan'ı çarşamba akşamı saat 19.00 sularında Amsterdam'ın meşhur Hollanda Gazinosu'nun bulunduğu Leidsplein'deki Marriot Otel'den aldığını ve otele 10 dakika mesafede Hollanda Kraliyet Sarayı karşısında bulunan Singel 240 adresindeki Balans Oase masaj salonuna götürdüğünü söyledi.

Amsterdam Balans Oase Masaj salonunda iki saat kadar kalan Dalan, taksi şoförüne, masaj sayesinde dinlenebildiğini söyledi. Amsterdam Singel 240 ve Radhuis Caddesi karşısında bulunan Balans Oase yetkilileri ve çalışanları da Bedrettin Dalan'ın bir arkadaşı ile masaj salonuna geldiklerini söyledi. Balans Oase Masaj çalışanı H.van Janssen, “Yaklaşık 2 saat süre ile masajda kaldılar. Sonra bize teşekkür ederek ayrıldılar” dedi.



14 yıl önce