|

Ana gibi yâr olmaz

Başbakan Erdoğan'dan lilyum demetli kutlama. Annesi Tenzile Erdoğan'ı ziyaret ederek elini öpen Başbakan, "Ana gibi yâr olmaz" dedi.

Ergün Çolakoğlu
00:00 - 11/05/2009 الإثنين
Güncelleme: 03:24 - 11/05/2009 الإثنين
Yeni Şafak
Ana gibi  yâr olmaz
Ana gibi yâr olmaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Anneler Günü nedeniyle İstanbul'da annesi Tenzile Erdoğan'ın elini öperek tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Emniyet Mahallesi'ndeki evinden korumaları ile birlikte ayrılan Erdoğan, annesinin yaşadığı Kısıklı Saklıbahçe'deki eve gitti.

HER GÜN ANNELER GÜNÜ

Annesine bir demet lilyum çiçek götüren Erdoğan kapıdan girer girmez bahçede kendisini bekleyen annesinin elini öptü. Bizim geleneklerimizde her günün Anneler Günü olduğunu belirten Erdoğan, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Özellikle şehit ailelerinin Anneler Günü'nü kutlayan Erdoğan "Onlara sabırlar diliyorum. Milletçe her zaman yanlarındayız" dedi. 'Ana gibi yar olmaz' atasözünü hatırlatan Başbakan, şunları söyledi: "Cennet anaların ayağı altındadır. Babaların ayağı altında değil. Annelerin ayağı altı o yüzden her zaman öpülesidir. Gerçi benim annem ayağının altını öptürmüyor ama, bazen zorluyorum."




٪d سنوات قبل